Klädhängare & hängare

Visar 614 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

Här kan du handla från ett brett sortiment av snygga och praktiska klädhängare, hatthyllor, herrbetjänter, rockhängare, klädställ och mycket mer. Med våra krokar och hängare skapar du enkelt ordning i små och stora utrymmen. Välj mellan vägghängd klädhängare och fristående klädhängare i en mängd olika utföranden och stilar. Vi erbjuder även hallmöbler som vackra sko- och hatthyllor, samt sittbänk med klädhängare. Underlätta vardagen med smarta och dekorativa klädhängare från Trademax!

Klädhängare hall

Hallen är förmodligen det rum i hemmet som är svårast att hålla ordning i. Skor, jackor, väskor, mössor, vantar och träningskläder - Ja, det är mycket som ska rymmas på en ofta ganska liten yta. Med rätt hallmöbler får du ordning på kaoset i din hall. Hos oss på Trademax hittar du mängder av hängare, skohyllor och hatthyllor som hjälper dig att skapa en inbjudande och trivsam hall.

 

Häng upp ytterkläderna. Håll ordning genom att hänga upp ytterkläder på en klädhängare eller klassisk tamburmajor. I vårt sortiment hittar du praktiska klädhängare för hallen i smarta designer och utföranden, och som dessutom välkomnar gäster på bästa sätt. Här hittar du bland annat stilrena rockhängare, kapphängare och klädhängare träd, men även vägghängd klädhängare med krokar och stång med plats för galgar. Välj mellan material som klädhängare trä, klädhängare metall, klädhängare ek och klädhängare mässing. Hos oss hittar du allt från en liten klädhängare, till en stor klädhängare med rejält med plats att hänga ytterkläder på. Vi erbjuder klädhängare i populära standardfärger som klädhängare vit och klädhängare svart, men även klädhängare för den som önskar inreda med en riktig färgklick.

Psst.. Om du är ute efter klädställning barn i en lämplig höjd för de små så hittar du dessa bland vårt utbud av förvaring barnrum.

 

Utnyttja väggarna. Få en välorganiserad hall genom att utnyttja alla ytor, även väggarna. Bland våra vägghängda klädhängare hittar du även hängare med krokar samt kroklist för smart upphängning av väskor, ryggsäckar och hjälmar, men även hatthyllor. Vi erbjuder hatthyllor i en mängd olika storlekar och utföranden. Här hittar du bland annat:

  • liten hatthylla
  • smal hatthylla
  • lång hatthylla
  • hatthylla 60 cm
  • hatthylla 100 cm
  • hatthylla vit
  • hatthylla svart

Håll ordning och reda i din hall, med praktiska klädhängare och en snygg och billig hatthylla från Trademax får allt sin plats. Om du saknar plats för de skor som används ofta kan en sittbänk med förvaring i, eller ett skoskåp vara ett alternativ. Självklart erbjuder vi även sittmöbler med förvaring och praktisk skoförvaring

 

Hallmöbelset med hatthylla och klädhängare

Hos oss på Trademax hittar du även hallmöbelset med sko och hatthylla, samt hängare. Få ordning bland skor, mössor och andra ytterkläder med ett komplett förvaringssystem till hallen. Våra hallmöbelset innehåller skohylla eller skoskåp, hatthylla och jackhängare, allt i enhetlig design. En del av våra hallmöbelset har dessutom spegel och förvaringslådor. I vårt sortiment hittar du även sittbänk med klädhängare.

 

Klädhängare sovrum

Att inreda med en snygg klädhängare i sovrummet har kommit att bli ny trend i mode- och inredningsvärlden. Att låt sina favoritkläder hänga framme har blivit ett enkelt och elegant sätt att sätta en personlig prägel på rummet. Med en herrbetjänt eller klädställning blir rummet inte bara visuellt tilltalande, du kan också organisera dina kläder lättåtkomligt och utan att riskera att de blir skrynkliga. Hos oss på Trademax hittar du bland annat herrbetjänt trä och klädställning trä. En herrbetjänt vit eller klädställning vit tack vare sin neutrala färg en tidlös inredningsdetalj som är enkel att matcha med andra färger. Har du ett ljust sovrum kan det vara effektfullt att bryta av med en herrbetjänt svart eller klädställning svart. Har du en stor garderob kan en liten klädställning med fördel skapa mer organisering i ditt garderobsutrymme. Du köper en stilren och billig klädställning hos Trademax. Vi erbjuder snabba leveranser med gratis expressleverans av lagervaror på 2-6 dagar!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Färg
Funktion
Stil
Pris
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj