Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 9 av 9 produkter

Populära filtreringar

En vägghylla i ek blir en vacker förvaring för dina böcker eller prydnader. Eftersom ek är ett material som mognar och åldras med värdighet kan du ha din hylla så länge du lever. Det blir en bra investering samtidigt som du får möjlighet att glädjas åt den under många fina år. Ek har under lång tid betraktats som ett vackert och tåligt träslag. Det fina med ek är att det aldrig går ur tiden. Det är få träslag som kan mäta sig med träslaget ek. En vägghylla i ek blir därför en dyrgrip att äga och glädjas åt.

Vackra vägghyllor i ek

  • Är er vägghylla i ek hållbar?

    Alla vägghyllor i ek är slitstarka och hållbara. Ek är ett material som håller i många år. Det är ett av de starkaste och mest solida träslag du kan få tag på. Att ek är ett så starkt träslag beror på att det tar så många år för en ek att växa. De är som gjorda för att håll länge och väl.
  • Kommer en vägghylla i ek kosta mycket?

    En vägghylla i ek kommer förmodligen ha en lite högre i prisnivå. Den främsta orsaken är att eken är ett träd som växer långsamt. Det blir därför ett mycket gediget träslag. Men det kan å andra sidan inte avvecklas så snabbt. En ekskog kan man inte hugga ner på samma sätt som furu. Det är en anledning till att de normalt ligger lite högre i pris än andra träslag.
  • Finns vägghyllor i ek i flera modeller?

    Hos oss kan du få en vägghylla i ek i några olika utföranden. Prisnivåerna är alltid överkomliga trots det gedigna materialet. En anledning är att du kan köpa din produkt på nätet. Det bidrar till att du kan ta del av ett förmånligt pris. Det blir kvalité som kommer vara möjlig för dig att köpa hem.