Prisvärda soffbord för din uteplats

153Produkter
Populära filter:
Sortera på

Komplettera din soffgrupp med ett soffbord för utomhusbruk och njut av sommaren på bästa sätt. När sommaren är här vill vi spendera våra dagar utomhus och bara njuta av att det faktiskt är sommar – helst på en soffa med matchande soffbord. Många avkopplande sommarstunder tillbringas på uteplatsen och sköna utemöbler gör dessa tillfällen mer trivsamma än vanligt. På Trademax har vi ett stort utbud av moderna och smakfulla soffbord för utomhusbruk. Beställ ditt soffbord online hos oss på Trademax redan idag och se fram emot en snabb hemleverans.

Välj ditt soffbord för utomhusbruk hos Trademax

För att dina dagar på din uteplats ska bli fulländade är det enkelt gjort med ett soffbord.  Vi erbjuder soffbord för utomhusbruk i olika stilar och färger. De finns i olika stilsäkra material som konstrotting, aluminium, stål och trä – garanterat ett som passar dig och din uteplats.

Ett soffbord för utomhusbruk är en tacksam möbel och kan underlätta många av dina stunder utomhus. Vi har snygga soffbord som du kan använda för att fylla ut din inredning med. Vi erbjuder bland annat soffbord för utomhusbruk med smala svarta aluminiumben kombinerat med en glasbricka på toppen. Fördelen med våra soffbord är att de är flexibla och kan användas till många olika syften. Välj att ha det som ett avlastningsbord där du kan ställa din dricka eller pryd den med vackra ljusstakar och tidningar.

Trademax har ett brett utbud av soffbord för utomhusbruk för dig och din uteplats och de finns i en mängd olika färger:

  • Vit
  • Svart
  • Brun


Ett soffbord på din uteplats förstärker den hemtrevliga och inbjudande känslan som en ibland är ute efter. Välj och vraka bland våra runda, fyrkantiga, låga och höga soffbord.  Förstora din uteplats med ett soffbord och låt det hamna i fokus. Matcha det med resterande möbler och kombinera med ljuva pudriga pasteller, mönster och fräscha trendiga detaljer. Glöm inte att vi alltid har fri frakt och 365 dagars öppet köp!

Filter
Sortera på Populärast
Stil
Färg
Komfortzoner (st)
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Antal sittplatser
Serie
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Visa endast kampanj
Bäddmått
Utseende
Form
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Leverans inom 2-6 vardagar