Prisvärda soffbord och sidobord för din uteplats

-24%
Lagervara
Fri frakt
1 295 kr
Rek. pris: 1 700 kr
Du sparar: 405 kr
-24%
Lagervara
Fri frakt
1 295 kr
Rek. pris: 1 700 kr
Du sparar: 405 kr
-24%
Lagervara
Fri frakt
1 295 kr
Rek. pris: 1 700 kr
Du sparar: 405 kr
-21%
Lagervara
Fri frakt
795 kr
Rek. pris: 1 000 kr
Du sparar: 205 kr
-31%
Lagervara
Fri frakt
895 kr
Rek. pris: 1 300 kr
Du sparar: 405 kr

Komplettera din soffgrupp med ett soffbord eller sidobord för utomhusbruk och njut av sommaren på bästa sätt. När sommaren är här vill vi spendera våra dagar utomhus och bara njuta av att det faktiskt är sommar – helst på en soffa med matchande soffbord eller sidobord. Många avkopplande sommarstunder tillbringas på uteplatsen och sköna utemöbler gör dessa tillfällen mer trivsamma än vanligt. På Trademax har vi ett stort utbud av moderna och smakfulla sidobord och soffbord för utomhusbruk. Beställ ditt soffbord online hos oss på Trademax redan idag och se fram emot en snabb hemleverans.

Välj ditt soffbord eller sidobord för utomhusbruk hos Trademax

För att dina dagar på din uteplats ska bli fulländade är det enkelt gjort med ett sidobord.  Vi erbjuder soffbord för utomhusbruk i olika stilar och färger. De finns i olika stilsäkra material som konstrotting, aluminium, stål och trä – garanterat ett som passar dig och din uteplats.

Ett sidobord för utomhusbruk är en tacksam möbel och kan underlätta många av dina stunder utomhus. Vi har snygga sidobord som du kan använda för att fylla ut din inredning med. Vi erbjuder bland annat sidobord för utomhusbruk med smala svarta aluminiumben kombinerat med en glasbricka på toppen. Fördelen med våra sidobord är att de är flexibla och kan användas till många olika syften. Välj att ha det som ett avlastningsbord där du kan ställa din dricka eller pryd den med vackra ljusstakar och tidningar.

Trademax har ett brett utbud av soffbord för utomhusbruk för dig och din uteplats och de finns i en mängd olika färger:

  • Vit
  • Svart
  • Brun


Ett soffbord på din uteplats förstärker den hemtrevliga och inbjudande känslan som en ibland är ute efter. Välj och vraka bland våra runda, fyrkantiga, låga och höga soffbord.  Förstora din uteplats med ett soffbord och låt det hamna i fokus. Matcha det med resterande möbler och kombinera med ljuva pudriga pasteller, mönster och fräscha trendiga detaljer. Glöm inte att vi alltid har fri frakt och 365 dagars öppet köp!