Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 2026 produkter
1
...
85

Populära filtreringar

Vill du skapa en bekväm och stilfull utomhusmiljö på din uteplats, balkong eller altan? Då kan en soffgrupp utomhus vara precis vad du behöver! Hos Trademax hittar du ett brett utbud av soffgrupper för utomhusbruk, tillverkade av högkvalitativa material och i olika storlekar och stilar för att passa just din smak och behov. Våra soffgrupper är perfekta för att umgås med vänner och familj under varma sommarkvällar eller för att koppla av och njuta av solen.

En skön soffgrupp ute förgyller sommarmånaderna

Vilket material är bäst för en soffgrupp utomhus?

Det finns flera olika material att välja mellan när det gäller soffgrupper för utomhusbruk. Material som konstrotting, aluminium och teak är populära val på grund av deras hållbarhet och motståndskraft mot väder och vind. Vilket material som passar dig bäst beror på personliga preferenser och vilken stil du vill skapa på din uteplats eller altan.

Kan jag lämna min soffgrupp utomhus över vintern?

Det beror på vilket material din soffgrupp är tillverkad av. Vissa material som konstrotting och aluminium är mer motståndskraftiga mot vinterförhållanden medan andra material som teak kräver mer underhåll och skydd under vintermånaderna. Se till att läsa produktbeskrivningen för att se vad som rekommenderas för just din soffgrupp. Generellt sett är det bäst att förvara utomhusmöbler inomhus eller under ett skyddande överdrag under vintermånaderna.

Kan jag tvätta min soffgrupp utomhus med högtryckstvätt?

Det beror på vilket material din soffgrupp är tillverkad av. Vissa material som konstrotting och aluminium tål högtryckstvätt medan andra material som trä och rotting kan skadas av högtryckstvätt. Se till att läsa produktbeskrivningen för att se vad som rekommenderas för just din soffgrupp. Generellt sett är det bäst att rengöra utomhusmöbler med mild tvål och vatten.

Vilka tillbehör kan jag använda till min soffgrupp utomhus?

Det finns flera olika tillbehör som kan användas till en soffgrupp utomhus, som till exempel dynor, kuddar, överdrag och parasoller. Se till att välja tillbehör som är anpassade för utomhusbruk och som tål väder och vind. Hos Trademax hittar du ett brett utbud av tillbehör som passar till våra soffgrupper för utomhusbruk.