Soffgrupp utomhus

7 046 st produkter
Kampanj
971981(8).jpg

Sköna soffgrupper ute förgyller trädgårdslivet

Få saker är härligare än att under sommarsäsongen kunna slå sig ner på en loungesoffa utomhus och läsa tidningen, äta lunch eller ta en kvällsdrink. En möbelgrupp på altanen, balkongen eller gräsmattan blir under de varma månaderna som ett extra rum – lounge – där man kan tillbringa tid med familj och vänner.

Vad finns det för olika typer av utemöbler?

Hos oss på Trademax finns ett stort urval av utemöbler i olika storlekar och material. Bläddra igenom vårt sortiment för att hitta dina favoriter billigt online.

Vilket material är bäst?

Vilket material på utemöbler som är bäst beror på vem man frågar. Det är dels en estetisk fråga som handlar om tycke och smak, men svaret beror också på hur möblerna kommer att användas. Loungemöbler i konstrotting är till exempel lätta att flytta runt och klarar av att stå ute året om, medan trämöbler behöver underhållas.

Hur tar jag hand om mina möbler?

För att utemöblerna ska hålla länge bör man torka av dem vid spill för att undvika missfärgningar och inte placera några heta föremål direkt på bordet eftersom det kan orsaka märken. Skydda soffgruppen från väder och vind med möbelöverdrag om den inte står under tak, och förvara möblerna torrt under vintern.

Vad ska jag tänka på vid val av utemöbler?

Det beror bland annat på hur mycket utrymme du har. Vill du ha loungemöbler ståendes på en altan inomhus eller ståendes oskyddade utomhus året om? I sådana fall bör din loungemöbel tåla väder och vind.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Förvaring
Vattentät
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Antal personer
Förlängningsbart
Form
Stapelbar
Hopfällbar
Avtagbar klädsel
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj