Solbädd

14 st produkter
Kampanj
1197501(2).jpg

Vad ska jag tänka på när jag köper solbädd?

Fundera på om du enbart ska sitta eller halvligga i din solbädd, eller om du vill kunna ligga raklång, och till och med kanske sova i den. En solbädd är lockande för både stora och små, så det är inte säkert att du får ha din solbädd för dig själv. Välj en solbädd av större modell eller köp ett par stycken, om du har gott om plats. En rundad solbädd med ett skyddande tak är perfekt för den mindre uteplatsen och inbjuder till mysiga stunder och förtroliga samtal.

Var är det bäst att placera en solbädd?

Det är enkelt att ställa en solbädd på en altan eller terrass, men att ligga i din solbädd mitt i trädgården och uppleva fåglarna i träden och humlorna som surrar bland blommorna kan vara magiskt. Tänk på att du njuter mer av att ligga i din solbädd om underlaget är plant. Det kan vara skönt med skugga under riktigt heta sommardagar, så det är bra att placera solbädden där det är skugga åtminstone en del av dagen.

Går det att sova i en solbädd på natten?

Att sova utomhus kan vara väldigt rofyllt och det fungerar utmärkt att sova i din solbädd på natten. Tänk dock på att både mygg och regn kan bli besvärande, så rusta dig för sådant. Låt heller inte sängkläder ligga ute när du inte använder dem, eftersom morgondagg och fuktighet från växtligheten kan orsaka mögel på textilier som är gjorda för inomhusbruk.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj