Spabadsfilter

12 st produkter
656185(2).jpg

Varför behövs spabadsfilter?

Spabadsfilter behövs för att rena vattnet. När du badar i ett bubbelbad utomhus eller en uppvärmd pool så behöver vattnet renas från bland annat hudavlagringar och smink som frigörs i vattnet. Du kan hitta billiga vattenfilter som hjälper dig att hålla vattnet i spabadet hygieniskt. På så sätt blir badet en härligare upplevelse för alla.

Hur ofta behöver jag rengöra spabadsfilter?

Filtret till spabad och utomhuspool bör rengöras ungefär en till två gånger i månaden. Är ni många som badar, och ni badar ofta, så kan det vara bra att göra rent någon gång extra. När du ska rengöra filtret bör du följa de instruktioner som följer med spabadsfiltret, så håller filtret längre. Tänk på att ett filter till pooler bör bytas helt ungefär en gång om året.

Hur vet jag vilket filter som passar min pool?

Vanligen så kan du titta i manualen som medföljer din pool eller spabad. Där kan du hitta en kod och tillverkare. Du kan också mäta ditt befintliga filter och på så sätt få fram måtten på längd och diameter. Tänk på att även mäta gängorna. Vi på Trademax hjälper dig gärna att hitta rätt produkt så du kan alltid kontakta vår kundtjänst.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar