Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Spabadsfilter

8 st produkter
Visar 8 av 8 produkter
Spabadsfilter är en viktig del av ett spabadssystem och hjälper till att hålla vattnet rent och fritt från smuts och föroreningar. Dessa filter är vanligtvis tillverkade av material som kan filtrera bort små partiklar och bakterier från vattnet. För att upprätthålla en god vattenkvalitet och undvika tillväxt av alger och bakterier är det viktigt att regelbundet rengöra och byta ut spabadsfiltret. Det rekommenderas att följa tillverkarens instruktioner för rengöring och underhåll av filtret för att säkerställa optimal funktion och lång livslängd för spabadssystemet.

  • Varför behövs spabadsfilter?

    Spabadsfilter behövs för att rena vattnet. När du badar i ett bubbelbad utomhus eller en uppvärmd pool så behöver vattnet renas från bland annat hudavlagringar och smink som frigörs i vattnet. Du kan hitta billiga vattenfilter som hjälper dig att hålla vattnet i spabadet hygieniskt. På så sätt blir badet en härligare upplevelse för alla.
  • Hur ofta behöver jag rengöra spabadsfilter?

    Filtret till spabad och utomhuspool bör rengöras ungefär en till två gånger i månaden. Är ni många som badar, och ni badar ofta, så kan det vara bra att göra rent någon gång extra. När du ska rengöra filtret bör du följa de instruktioner som följer med spabadsfiltret, så håller filtret längre. Tänk på att ett filter till pooler bör bytas helt ungefär en gång om året.
  • Hur vet jag vilket filter som passar min pool?

    Vanligen så kan du titta i manualen som medföljer din pool eller spabad. Där kan du hitta en kod och tillverkare. Du kan också mäta ditt befintliga filter och på så sätt få fram måtten på längd och diameter. Tänk på att även mäta gängorna. Vi på Trademax hjälper dig gärna att hitta rätt produkt så du kan alltid kontakta vår kundtjänst.