Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 29 produkter
12
En cirkulationspump och en poolpump är två olika typer av pumpar som används inom pool- och spa-industrin. En cirkulationspump används främst för att hålla vattnet i poolen i rörelse, vilket hjälper till att fördela kemikalier och hålla vattnet rent och klart. En poolpump å andra sidan används för att filtrera vattnet och ta bort smuts och skräp. Båda pumparna är viktiga för att upprätthålla en ren och säker poolmiljö. Det är viktigt att regelbundet underhålla och rengöra dessa pumpar för att säkerställa deras effektivitet och långvariga funktion.

Alltid fräscht poolvatten med en bra cirkulationspump & poolpump

 • Varför behöver man en cirkulationspump till pool?

  En cirkulationspump för pool verkar genom att pumpa runtvattnet i poolen så att det hela tiden hålls cirkulerande.På så sätt förhindras vattnet att bara bli stående, och dethåller sig istället rent och fräscht dygnet runt, året om.
 • Kan man installera en poolpump själv?

  Är du någorlunda händig går det absolut att installera enpoolpump på egen hand, men känner man sig lite osäkerrekommenderar vi att man tar hjälp av en kunnig tekniker.Tänk också på att eventuella fasta elinstallationer måsteutföras av en behörig elektriker.
 • Hur fungerar en poolpump med sandfilter?

  En poolpump med sandfilter möjliggör en ännu bättrefiltration av vattnet med optimal vattenkvalitet somresultat. I övrigt fungerar en sandfilterpump som en vanligcirkulationspump som pumpar runt poolvattnet och håller deti rörelse.
 • Hur mycket kostar en cirkulationspump?

  Priserna varierar något utifrån tillverkare, modell ochkapacitet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förstklassigapoolpumpar för alla typer av både inomhus- ochutomhuspooler, samtliga av bra kvalitet och till riktigtförmånliga priser. Beställ t ex en ny Aqua Plus 6 we ellernågon annan bra och billig cirkulationspump - alltidsmidigt, bekvämt och tryggt online här på trademax.se.