Cirkulationspump & poolpump

23 st produkter
812471(1).jpg

Alltid fräscht poolvatten med en bra cirkulationspump & poolpump

Ett bra och välfungerande cirkulationssystem till din pool är viktigt för att vattnet alltid ska vara fräscht, rent och härligt att bada i. Ta en titt på vårt utbud här på Trademax, och passa på att investera i en kvalitetssäkrad cirkulationspump till bra pris.

Varför behöver man en cirkulationspump till pool?

En cirkulationspump för pool verkar genom att pumpa runt vattnet i poolen så att det hela tiden hålls cirkulerande. På så sätt förhindras vattnet att bara bli stående, och det håller sig istället rent och fräscht dygnet runt, året om.

Kan man installera en poolpump själv?

Är du någorlunda händig går det absolut att installera en poolpump på egen hand, men känner man sig lite osäker rekommenderar vi att man tar hjälp av en kunnig tekniker. Tänk också på att eventuella fasta elinstallationer måste utföras av en behörig elektriker.

Hur fungerar en poolpump med sandfilter?

En poolpump med sandfilter möjliggör en ännu bättre filtration av vattnet med optimal vattenkvalitet som resultat. I övrigt fungerar en sandfilterpump som en vanlig cirkulationspump som pumpar runt poolvattnet och håller det i rörelse.

Hur mycket kostar en cirkulationspump?

Priserna varierar något utifrån tillverkare, modell och kapacitet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förstklassiga poolpumpar för alla typer av både inomhus- och utomhuspooler, samtliga av bra kvalitet och till riktigt förmånliga priser. Beställ t ex en ny Aqua Plus 6 we eller någon annan bra och billig cirkulationspump - alltid smidigt, bekvämt och tryggt online här på trademax.se.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar