Pooldammsugare

30 st produkter
812491(2).jpg

Med en dammsugare till poolen blir rengöringen av vattnet mycket enklare och du behöver inte rengöra filtersystemet lika ofta! Beroende på vilken sorts pool du har behöver du olika typer av rengöringsutrustning. Här på Trademax hittar du utrustning till allt från små barnpooler till stora nedgrävda pooler. Bland annat har vi behändiga robotdammsugare för större pooler. Till mindre pooler som badtunnor och spabad har vi praktiska manuella dammsugare som är enkla att använda och som du snabbt och smidigt rengör poolen med. Vi har dammsugare som kan användas inte enbart för pooler, utan för dammar och vattenfall i trädgården. En pooldammsugare är ett mycket smidigt allrengöringsverktyg, som även funkar till de små barnens pool! De pooldammsugare till poolen vi säljer här på Trademax är av mycket hög kvalitet och hjälper dig att hålla absolut högsta vattenkvalitet och renhet i din pool. När dammsugaren är full tömmer du enkelt filtret i ett vanligt avlopp. Som alltid på Trademax håller vi mycket låga priser på våra pooldammsugare trots den höga kvaliteten, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg i ditt köp hos oss!

Hos oss hittar du praktiska pooldammsugare

Att använda någon form av extra rengöring till sin pool har många fördelar. Hos oss på Trademax hittar du poolrengörare både i form av:

  • dammsugare
  • robotar
  • bottensug
  • vägg- och bottensug
  • dammsugare till spabad

Vi har även tillbehör som teleskoptänger och mycket mer. Till en stor pool är just automatiska pooldammsugare mycket bra då de minskar behovet av att backspola sandfiltret, och de är på så sätt både bra för plånboken och miljön. Med våra dammsugare och robotar för poolen går städningen fort och du får mer tid över till själva badandet. Du bibehåller också vattenkvaliteten i poolen längre även i mindre pooler och behöver på så sätt byta vatten mindre ofta. Självklart är en poolrobot det absolut mest komfortabla sättet att rengöra en pool på, men den kräver sin yta, och därför har vi även satsat på att ta in smidiga rengöringsalternativ för mindre pooler, såsom dammsugare som du enkelt kopplar till ett eluttag och som du sen lätt för manuellt genom poolen. Så oavsett om du behöver en dammsugare, bottensug, robot eller en teleskopstång för att rengöra din pool så kan du känna dig säker på att du köper en lättskött rengöringsapparat som är enkel att hantera när du köper den hos oss på Trademax!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)