categoryTopBlock

Poolkemi & klortabletter

28st produkter
Pool

Poolkemi & klortabletter håller poolen ren och fräsch

När sommarsäsongen kommer och temperaturen stiger längtar vi efter sköna simturer och busig lek i poolen. För att poolhänget ska kännas kul och njutbart varje dag, krävs en regelbunden och noggrann rengöringsrutin. Att plaska runt bland gamla gräsrester, eller upptäcka att det bildats en beläggning vid vattenytan på väggen inspirerar knappast till mer tid i poolen. Hos oss på Trademax hittar du allt du behöver inom poolkemi och rengöringstillbehör.

Vilken betydelse har pH-värdet?

Vattnets pH-värde påverkar hur effektiv all typ av rengöring i slutändan blir. För ett optimalt resultat bör värdet ligga mellan 7,0 till 7,4. Om vattnet är för hårt eller mjukt går det att reglera pH-värdet med hjälp av produkter som du hittar här på Trademax.se.

Hur desinficerar man vattnet?

För att få bort smuts, bakterier och sporer används rengöringstabletter. Det är lagom att tillföra en tablett per vecka för varje 25-35 kubikmeter. Om du föredrar att undvika kemikalier finns även produkter som omvandlar salt till klor genom elektrolys.

Räcker det att använda sig av vattenrengöring?

Tyvärr inte. För att poolen ska hållas fräsch och vattnet se sådär kristallklart ut är det viktigt att dagligen plocka upp löv och annat som faller ner i vattnet. Utöver detta bör man dessutom rengöra poolens väggar och botten regelbundet, och täcka över utrymmet ordentligt under vinterhalvåret.

Var kan jag köpa mina rengöringsprodukter?

Vi på Trademax har billigt poolkem och alla produkter du behöver för att hålla din pool ren och fräsch. Beställ enkelt och bekvämt online här på Trademax.se.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans 2-6 vardagar