Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Poolrobot

6 st produkter

Vill du slippa att rengöra din pool själv? Med hjälp av en poolrobot gör den jobbet åt dig. Sätt igång den när du går och lägger dig och vakna sedan till en ren pool som är redo för morgondoppet. Bläddra bland Trademax utbud och välj den poolrobot som passar dig och din pool bäst.

Vanliga frågor och svar

  • Vilka fördelar finns det med poolrobot?

    Den stora fördelen är att såklart att du kan bada mer, eftersom du slipper dammsuga botten själv. En poolrobot är även väldigt effektiv och dammsuger upp allt skräp som hamnar på botten. Därför är det viktigt att ni är noga med att det inte är några leksaker på botten när poolroboten ska dammsuga.
  • Vad ska jag tänka på vid val av poolrobot?

    Det du behöver tänka på är att alla poolrobotar passar inte för alla typer av pooler. Det kan finnas ytor som roboten inte kommer åt. Därför kan det vara bra att kika på modeller som är anpassade för alla poolformer. Då kan du med säkerhet veta att din pool blir ren. Självklart hittar du dessa modeller hos Trademax. Du behöver även veta hur stor yta som ska rengöras samt hur lång kabellängden är. Du behöver därför anpassa ditt val efter hur stor pool du har.
  • Vilka modeller på poolrobot erbjuder Trademax?

    Hos Trademax kan du hitta poolrobot som passar alla typer av pooler. Vi har poolrobot till rund pool, sladdfri poolrobot och många fler. Dessutom är alla enkla att rengöra. Det är bara att öppna upp poolroboten, spola av filtret och sedan är den redo för nästa rengöring. Smidigare blir det inte.