Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Pool & sparengöring

108 st produkter
Visar 24 av 108 produkter
1
...
5

Det är viktigt att du använder rätt produkter när du ska rengöra din pool. Hos Trademax hittar du allt du behöver för att hålla din pool ren och fräsch. Vi erbjuder redskap som du kan koppla till din pump men även poolrobot som sköter jobbet. Oavsett vilken typ av poolrengöring du är på jakt efter hittar du det med all säkerhet här hos Trademax.

Vanliga frågor och svar

 • Hur rengör jag min pool?

  Det är viktigt att du rengör din pool så du undviker hälsorisker. Genom felaktig hantering av vattnet kan det leda till att bakterier sprids och bidra till olika hudirritationer. Det är därför viktigt att du använder rätt typ av poolrengöringsmedel till din pool. Med hjälp av ett filter tar det bort partiklar i vattnet och för att motverka bakterietillväxt behöver du tillsätta klor. På så vis håller du badvattnet rent och fräscht. För att städa botten är det bra att införskaffa en pooldammsugare eller en poolrobot. Det är även bra att stötta upp poolrengöringen med hjälp av en håv. Då får du bort löv eller dylikt från vattenytan.
 • Hur mycket klor ska jag använda i min pool?

  För att veta hur mycket klor du ska tillsätta i din pool behöver du ta reda på vattnets temperatur. Du behöver även förhålla dig till hur många som badar samt hur ofta de badar. Ju högre temperatur och ju fler som badar i poolen desto mer klor behöver du.
 • Kan jag köpa poolrengöring utan klor?

  Självklart kan du det! Istället för klor kan du tillsätta aktivt syre i poolen. Med hög syrehalt dödar syret bakterier och försvinner från vattnet på bara några timmar. Dock behöver du tillsätta aktivt syre oftare än klor i och med att det snabbt försvinner från vattnet.
 • Hur ofta ska jag rengöra min pool?

  Hur ofta du ska rengöra poolen beror på hur mycket den används och dess temperatur. Det är bra att dagligen rensa poolen på löv och annat skräp. Ha även som rutin att varje dag kolla filtret och töm vid behov så cirkulationen i poolen flyter på.