Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 5 av 5 produkter

För alla poolägare är en poolborste en viktig ägodel. Utan en rengöringsborste till poolen blir den smutsig mycket snabbare, vilket leder till att ingen tycker det är kul att bada. Bläddra därför bland vårt sortiment och beställ den poolborste som passar dig och din pool. Då kan familjen njuta av ett dopp hela sommaren.

Vanliga frågor och svar

  • Behöver jag poolborste?

    Det är inte bara för estetiken som det är viktigt att rengöra sin pool, det är även viktigt för hälsan. Med en borste till poolen kan du på ett smidigt och effektivt sätt rengöra din pool.
  • Vad ska jag tänka på vid val av poolborste?

    Du behöver börja med att fundera på vilka delar av din pool du vill rengöra. Med en linerskrubb kan du rengöra din pooliner utan att den går sönder. Mjuka borstar och hörnborstar kan du montera på en teleskopstång, dessa hjälper dig att effektivt rengöra övriga delar av poolen.
  • Vilka modeller på poolborste erbjuder Trademax?

    Hos Trademax hittar du ett varierat utbud av poolborstar billigt online. Bläddra bland olika modeller och funktioner och beställ den borste som bäst matchar dig och din pool. Oavsett om du är på jakt efter en lång eller rund poolborste, hittar du den med all säkerhet hos Trademax.