Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 24 av 139 produkter
1
...
6

Populära filtreringar

Hos oss på Trademax hittar du ett stort sortiment av sittbänkar i olika modeller och träslag. Sittbänkar i trä är idealiska allroundmöbler som passar in överallt. En liten träbänk tar inte mycket plats och är lätt att flytta. Det vackra naturmaterialet gör att den smälter in i både modern stilren inredning och i en klassisk miljö. Träbänkar har alltid använts eftersom de får plats i mindre utrymmen och kan fungera både som sittplats och som avställningsyta. Letar du efter bekväm men enkel sittplats till fritidshuset, altanen, hallen eller köket så är en sittbänk i trä en självklar lösning.

Bekväm och praktisk sittbänk i trä

  • Vilka fördelar har en sittbänk i trä?

    Trä är ett vackert, lättskött och tåligt naturmaterial som håller sig snyggt i många år. Många gånger blir det dessutom vackrare med åren. En sittbänk i trä ger ett fräscht intryck och hos oss på Trademax hittar du flera modeller i olika träslag. Trä passar också bra ihop med metall och därför kan du även hitta sittbänkar i trä med ben i metall.
  • Var kan jag ställa en sittbänk i trä?

    Det finns nästan alltid plats för en sittbänk trä. Välj den storlek som passar ditt behov och du har en bekväm och enkel sittplats till ditt förfogande. Du kan ställa en sittbänk i hallen, badrummet eller i köket eftersom den är lätt torka av och hålla ren. Hos oss på Trademax hittar du också bänkar i modeller som passar in i vardagsrum och sovrum.
  • Hur varierar jag en sittbänk i trä?

    En sittbänk i trä är tidlös och därför lätt att variera. Du kan välja en målad sittbänk och lägga dynor på sittytan för att göra det mer ombonat. En träbänk kan också fungera som förvaring. Har du frågor om våra sittbänkar i trä är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundeservice.