Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Skobänk & skohylla med bänk

54 st produkter
Visar 24 av 54 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

När du kommer innanför dörren hemma hos dig själv blir du glad över att saker och ting är praktiska och bekväma. En av de möbler som hjälper dig att hålla ordning och som skapar trevnad är en skohylla med bänk att sitta på. Välj en billig skobänk ur vårt varierade sortiment av snygg och praktisk skoförvaring.

Håll ordning på skorna med en skohylla med bänk

  • Vilken skohylla med bänk ska jag välja?

    Det är trevligt om din skohylla med bänk passar ihop med den övriga inredningen i hallen. Välj den färg och stil som stämmer med hur det ser ut i just din hall. Fundera också på vilken skobänk som får plats med den mängd skor du vet att du brukar ha stående. Måtten på din skobänk är så klart också viktiga, så att den får plats.
  • Kan jag ha annat än skor i min skobänk?

    Förutom skor kan du ställa korgar i din skobänk. I dem är det praktiskt att förvara vantar, mössor och halsdukar, till exempel. Det kan också vara bra att förvara skokräm, skohorn och stövelknekt i skohyllan under bänken. Skohyllan är även för cykelhjälmar.
  • Hur placerar jag min skobänk bäst?

    Det är trevligt att ha din skobänk längs väggen, så att du kan luta dig bakåt när du sätter dig för att ta på skorna. Eftersom du inte vill släpa in smuts i resten av ditt hem är det bra att ha din skobänk så nära ytterdörren som möjligt. Har du en grovingång kan det vara bra att ha en skobänk där också, för de där skor som varit ute på riktigt smutsigt underlag.