Bänk med ryggstöd

45 st produkter
Kampanj
1316429(4).jpg

I varje hem behöver vi en plats att sätta oss ned, pausa och andas en stund, för att sedan återgå till den stressiga vardagen. Med en bänk med ryggstöd kan du bekvämt luta dig tillbaka och ta igen dig just när du behöver det.

Enkelt men ändå bekvämt med en bänk med ryggstöd

Kan jag avnända mig bänk med ryggstöd utomhus?

Varje bänk skiljer sig åt. Hos oss har du såklart möjlighet att välja en bänk med ryggstöd som passar bättre för antingen utomhus- eller inomhusbruk eller både och. Tänk på att om din bänk är anpassad för inomhusbruk, så undvik att använda den i trädgården, på altanen eller balkongen, om den inte står på en inglasad plats utom räckhåll för väder och vind.

Behöver jag underhålla min bänk med ryggstöd?

Om du har köpt en utebänk så är det alltid klokt att underhålla den med jämna mellanrum. En bänk i trä mår till exempel väldigt bra av att oljas in varje år. Då behåller den bättre sin fina färg och ruttnar inte. För att underhålla en bänk med ryggstöd avsedd för inomhusbruk så räcker det med att du dammsuger den ibland för att få bort damm och smuts.

Kan min bänk med ryggstöd stå ute året om?

Dina utemöbler mår alltid bra av att tas in på vintern, till ett torrt utrymme. Om du har en bänk i metall så är det bra att kontrollera om det är i rostfritt material. Bänkar som inte är i rostfritt material bör också flyttas in under de regnigare årstiderna. Din bänk som står på en inglasad veranda eller balkong kan stå kvar året om.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj