Sittbänk med förvaring

129 st produkter
Kampanj
581914(22).jpg

Det behövs alltid en extra sittplats. Det är praktiskt och välkomnande. Det är en perfekt möbel att ha en i en hall, till exempel. I en hall brukar man behöva förvara kläder, skor och annat, och inte sällan är hallen liten och trång. Då är en sittbänk med förvaring en utmärkt lösning. Du får en plats att sitta på när du tar på dig skorna, och kan samtidigt förvara vantar och mössor eller annat som du vill ha i hallen. Vi har skohylla med sittbänk, eller sittbänk med lådor, till exempel.

Utnyttja utrymmet med en sittbänk med förvaring

Vilken modell av sittbänk ska jag välja?

Vi har några olika modeller att välja på som passar på lite olika platser i hemmet. Vill du till exempel ha en sittbänk med förvaring i sovrummet, finns det stoppade sängkistor, som du kan ställa vid fotändan av sängen. Till en hall passar en sittbänk med förvaring i mer oömt utförande. Kanske i trä med dyna. Eller så väljer du en skobänk, med både skohylla och sittyta.

Är sittbänkarna tunga eller går de att flytta runt?

Det beror på vilken modell du väljer. Vi har flyttbara lättare sittbänkar i trä som man kan flytta på. Vill du ha extra sittplatser i köket, flyttar du in sittbänken dit. Välj en modell utan förvaring så blir den lättare att flytta.

Vad ska jag tänka på när jag köper en sittbänk?

Bestäm var du vill din sittbänk med förvaring. Mät utrymmet och se vad som får plats. Välj en bänk med de funktioner du vill ha, och den stil som passar i rummet.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj