Sittbänk svart

64 st produkter
Kampanj
  • Svart
559863(1).jpg

En svart sittbänk är inte bara praktisk utan även en stilren inredningsdetalj. Den svarta sittbänken kan placeras i alla hemmets rum och fungerar både som sittmöbel och som förvaring. Genom den svarta sittbänkens många olika funktioner kan du maximera både förvaring och sittplatser i ditt hem. Vi på Trademax erbjuder sittbänk svart i många olika material, storleker och modeller.

Svart sittbänk för trötta ben

Vilken funktion har en svart sittbänk?

Du kan använda en svart sittbänk till mer än bara att sitta och vila. Det finns sittbänkar med lådor där kan du förvara diverse prylar och kläder. Du kan ha en sittbänk på vardera sidan av ett bord. Detkan vara snyggt att kombinera sittbänkar och bord i samma färg. Att ha svarta sittbänkar istället för stolar vid bordet är både praktisk och sparsmakat elegant.

Vilka material finns en svart sittbänk i?

Beroende på placering kan en svart sittbänk utsättas för ganska mycket slitage. Om sittbänken är klädd är klädseln oftast i sammetsliknande polyester eller konstläder. Du finner också sittbänkar i olika typer av trä. Benen på en svart sittbänk är oftast tillverkade i trä eller metall. En sittbänk har ibland stoppning för att du ska kunna sitta mjukt. På Trademax hittar du svarta sittbänkar både med och utan stoppning.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj