categoryTopBlock

Hallbänk

487st produkter
Sittbänk
Kampanj

För den som känner att det behövs en extra stilfull sittplats i hallen, eller skulle behöva en praktiskt och snygg lösning för att förvara de mest använda skorna i, är en hallbänk ett utmärkt tillägg. En hallbänk skapar också det perfekta första intrycket och gör ditt hus till ett hem.

En hallbänk ger det där extra avlastningsutrymmet

Hur väljer man hallbänk?

Den hallbänk du väljer bör matcha dina behov. För den som vill använda hallbänken som förvaring så är det väl värt att tänka över vilken design som är mest praktisk. Den som letar efter en plats att förvara leriga och blöta skor kanske föredrar något som är lätt att torka av. Letar du efter förvaring för vantar och nycklar så kanske en hallbänk med lådor passar bättre. Eller vill du bara ha en hallbänk som dekoration?

Kan jag ha min hallbänk på balkongen eller terrassen?

Du kan såklart använda din hallbänk på den inglasade balkongen. Men om du letar efter en möbel som klarar alla våra väder och årstider är det bättre att söka efter en utomhusmöbel. Din hallbänk är bäst anpassad för inomhusmiljö. Det vill säga där det inte är extremt fuktigt som i badrummet, eller där inte snö och frost kommer åt den.

Är det lätt att rengöra min hallbänk?

När du ser till att regelbundet rengöra din hallbänk, såsom att dammsuga bort gruskorn och damm, är det lättare att undvika att få varaktiga fläckar. En träyta är lättare att torka av än en tygklädd sits. Men skulle fläckar uppstå, så använd endast rengöringsmedel anpassat för materialet i sig.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Materialtyp
Form
Funktion
Bäddmått
Stil
Typ
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj