Halifax Bänk med förvaring inkl. Dynor

Vit Mahogny

-5%
Artikelnummer: 121541
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd120 cm
Längd120 cm
Höjd50 cm
Djup45 cm
Material
MaterialtypMDFMassivt ugnstorkat Mahogny
BehandlingLackerad
Övrigt
VarumärkeBloomington
SerieHalifax
FärgnamnVit
Färg
Färg ben
StilLantlig
StilLantligtMarint
UtseendeVitt Trä

Produktinformation

Halifax är en klassisk möbelserie med inspiration från kusten och den franska landsbygden. Charmiga och stilfulla Halifax passar utmärkt i det moderna, nordiska hemmet. I serien finns möbler till matsalen, vardagsrummet och sovrummet. Halifax möbelserie är ett professionellt hantverkt, tillverkat av erfarna möbelsnickare med känsla för detaljer och kvalitet. Möblerna har en ljus patina där en lite lätt sliten yta kan förekomma längs med kanterna. En detalj som ger möbeln dess rustika känsla. 

Halifax bänk är en smakfull möbel med dyna på toppen, två korgar samt hyllplan i mitten. Bänken passar utmärkt i såväl hallen som sovrummet. Halifax bänk är en elegant möbel med genomtänkta och vackra detaljer. Inklusive 2 st korgar och en beige dyna. Levereras monterad.  

Produktinformation
Denna produkt är tillverkad av certifierad mahognyträ. Träet ugnstorkas ner till 8% träfuktighet före produktion, vilket motsvarar en luftfuktighet på 40% vid 20 grader. Detta för att minska risken för sprickbildning. Sedan grundas, målas och lackeras möbeln för att få en tålig yta. Trä är ett levande material som "rör på sig" mer eller mindre beroende på omgivningens luftfuktighet. Är det fuktigt kan trä expandera något och är det torrt kan det krympa något.      

Varumärke

Bloomington
Bloomington

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt