Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Kampanj påSkinnfåtölj & läderfåtölj

5 st produkter
Visar 5 av 5 produkter

Populära filtreringar

En skinnfåtölj eller en fåtölj av läder är möbler som aldrig blir omoderna utan alltid har sin plats i rummet. Genom att skinn och läder inte slits utan bara blir vackrare med åren kan en bekväm skinnfåtölj eller en klassisk läderfåtölj bli möbeln som alltid följer med när du ändrar på inredningen i ditt hem. Skinn är ett behagligt material att sitta på och det är lätt att hålla rent. Hos oss på Trademax hittar du ett stort urval fåtöljer i skinn och läder som ger en tidlös och exklusiv känsla åt rummet.

En skinnfåtölj & läderfåtölj som passar alla stilar

  • Vad kan jag kombinera med en skinnfåtölj & läderfåtölj?

    En skinn- eller läderfåtölj är en klassisk möbel som aldrig blir omodern och passar därför in med många inredningsstilar. En fåtölj av skinn blir ofta den centrala punkten i rummet som all annan inredning kretsar kring. Du kan välja att göra en grupp med flera skinnfåtöljer eller ha en enstaka läderfåtölj och komplettera med tygmöbler i harmonierande färg.
  • Vilka fördelar har en skinnfåtölj?

    En skinnfåtölj är rustik men ger ändå en mjuk och behaglig känsla. Skinn behöver inte vara brunt utan finns i flera vackra nyanser. Hos oss på Trademax hittar du ett urval vackra skinnfåtöljer som är lättskötta och bekväma och sköna att sitta i. Moderna fåtöljer av skinn kan du torka av med en fuktig trasa och de samlar inte damm vilket är bra ur allergisynpunkt.
  • Hur sköter jag en läderfåtölj?

    En läderfåtölj håller sig snygg i många år och skinnet blir bara vackrare med tiden. Genom att dammsuga med en mjuk borste och smörja in med läderbalsam behåller skinnet sin mjukhet. Om du valt en läderfåtölj av konstläder torkar du bara av den med en fuktig trasa. Har du frågor om de skinnfåtöljer och läderfåtöljer som finns hos oss på Trademax är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.