Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Kampanj påÖronlappsfåtölj

5 st produkter
Visar 5 av 5 produkter

En öronlappsfåtölj är en klassisk möbel som inte bara är snygg och skön utan verkligen skapar en myskänsla i ditt hem. Vare sig du väljer en öronlappsfåtölj i gammaldags stil eller av modernare snitt, hittar du den billigt i vårt breda sortiment. Så luta dig tillbaka och bara njut i din nya öronlappsfåtölj.

Ge dig den ultimata elegansen med en öronlappsfåtölj

  • Vilken öronlappsfåtölj ska jag välja?

    Det finns en mängd sorters öronlappsfåtöljer i olika utföranden. Fundera på om det passar bäst med en gammaldags stil, en tuffare modern stil eller en neutral stil hemma hos just dig. Vill du kunna ställa in lutning på ryggstödet i din öronlappsfåtölj? Vill du att den ska kunna snurra eller kanske gunga? Både din smak och dina behov av bekvämlighet styr vilken öronlappsfåtölj du ska välja.
  • Var ska jag placera min öronlappsfåtölj?

    Det är både trevligt att ha din öronlappsfåtölj i närheten av en soffgrupp eller stående som en solitär fåtölj tillsammans med en läslampa. Du kan ställa din öronlappsfåtölj i närheten av en bokhylla, vid en öppen spis eller vid ett soffbord. Om din öronlappsfåtölj går att fälla bakåt eller gunga är det bara viktigt att den står så att den inte slår i en vägg bakom.
  • Behöver jag ha en fotpall till min öronlappsfåtölj?

    Att ha en fotpall till din sköna fåtölj är såklart inte nödvändigt, men det är en detalj som förhöjer myskänslan. Med en matchande fotpall till din öronlappsfåtölj gör du både sittstunden bekvämare och hela rummet mer inbjudande. En fotpall kan också tjänstgöra som en extra sittplats när du har många gäster.