Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Kampanj påBiofåtölj & reclinerfåtölj

11 st produkter
Visar 11 av 11 produkter

När du vill maximera din bekvämlighet är en reclinerfåtölj det självklara valet. Fåtöljen är faktiskt världens mest sålda ställbara fåtölj, och det är inte undra på. Den är ett under av komfort och bjuder in dig till den bästa formen av avkoppling, nämligen den där du själv bestämmer hur bakåtlutad du vill vara. Trademax är sedan länge återförsäljare av reclinerfåtöljer och erbjuder en mängd modeller och en rad olika färger. Välj en elektrisk reclinerfåtölj i tyg eller skinn, snurrbar eller med gung och skapa din egen oas av bekvämlighet. 

Köp en billig bio- och reclinerfåtölj online

  • Vad är en reclinerfåtölj?

    En recliner är enkelt förklarat en ställbar fåtölj. En fåtölj med recliner finns i lite olika utföranden och material. En del är stora och bulliga och kan liknas vid en lyxigare biofåtölj med möjlighet att sträcka ut sig, luta sig tillbaka och fälla ut fotstödet till en riktigt bekväm position. Kanske har du hört talas om en lazy boy fåtölj, det är oftast en fåtölj i recliner modell som menas då. Andra utföranden av fåtölj recliner är lite mindre och nättare och kommer både med och utan fotpall.
  • Vad ska jag tänka på när jag väljer en ställbar fåtölj?

    Det första du behöver tänka på är utrymmet din mysiga reclinerfåtölj ska stå i, hur mycket plats du har och om du ska ha en eller flera. När du tagit reda på hur mycket utrymme du har och vilken stil du vill ha på din ställbara fåtölj är det dags att välja material. Trademax har ett stort utbud av sköna fåtölj recliner i många olika stilar och material. Oavsett om du väljer plysch, sammet, skinn, konstläder eller vanligt möbeltyg så kan du vara trygg i att det kommer vara av bra kvalitet. Hos oss på Trademax finns många olika varianter av ställbar fåtölj. Välj mellan en fåtölj recliner med snurr och gung eller utan, med eller utan fotpall, med armstöd eller utan, samt manuella eller elektriska reclinerfåtöljer. Valet är ditt!
  • Vad är fördelen med en reclinerfåtölj i biomodell?

    En del av Trademax lazyboy modeller går att koppla ihop till en 2 sits recliner soffa. Väljer du biofåtölj alternativet kan du köpa till ett mellanbord eller kanske välja reclinerfåtölj med dryckhållare för att skapa den ultimata biokänslan med kärestan, familjen eller bästa vännen.