Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Kampanj påClubfåtölj

3 st produkter
Visar 3 av 3 produkter

Populära filtreringar

Clubfåtöljer har en särskild plats i stilfulla miljöer, men också i hjärtat på oss som älskar inredning. Clubfåtöljen har en förmåga att bli en utmärkande detalj som kan lyfta ett helt rum. I kombination med en soffa och ett snyggt soffbord har du dessutom en fräck soffgrupp. Trademax har clubfåtöljer i en mängd olika stilar och design som passar alla hem och inredningar. Våra clubfåtöljer förenar kvalitet och komfort med stilfull design eftersom vi tycker att en möbel ska vara lika bekväm att sitta i som vacker att se på.

Clubfåtöljer – tidlösa klassiker

Clubfåtöljen är en klassisk möbel som aldrig går ur tiden och passar i många olika miljöer. Den har setts och förknippats med allt från historiska pubar i England, vackra herrgårdar och pampiga slott till lobbyn på hotellet, receptionen på arbetsplatsen, läshörnan i biblioteket eller vardagsrummet i det moderna hemmet. Oavsett var du väljer att placera din clubfåtölj så kan du vara säker på att du får en iögonfallande möbel som inte går att missa och som garanterat ger ett stilsäkert intryck. Många förknippar just clubfåtöljer med den klassiska Chesterfield-stilen som har karaktäristiska detaljer som hög rygg och djuphäftade knappar, men clubfåtöljer finns i många olika stilar. Hos Trademax hittar du clubfåtöljer med hög och bekvämt ryggstöd som både har djuphäftade knappar eller är helt släta. Oavsett vilken stil du väljer så kan du vara säker på att du kommer att få många sköna, avslappnade stunder i din clubfåtölj. Kombinera gärna flera fåtöljer eller med en soffa för att skapa en inbjudande soffgrupp. Vi har clubfåtöljer i modernt PU-läder, lyxig sammet eller stilrent möbeltyg i färgerna svart, grå och mörkblå. 

Skötselråd för clubfåtöljer

Möbler mår som allra bäst om du regelbundet sköter om dem. Genom att underhålla din clubfåtölj och hålla den ren och snygg förlänger du också livslängden på den. Alla clubfåtöljer som du kan köpa hos Trademax är lätta att sköta om genom att dammsuga av dem och försiktigt torka av dem med en lätt fuktig trasa och låt därefter lufttorka. Med andra ord, genom att välja en clubfåtölj till ditt hem så kan du vara säker på att du har gjort en bra investering i en tidlös möbel som är både lättskött, bekväm och fantastiskt vacker att se på.