Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Kampanj påFåtölj med fotpall

  Visar 0 av 0 produkter

  En fåtölj med fotpall kan kännas som en härlig lyx i vardagen för dig om du gärna sitter och läser eller tittar på TV. Att kunna lägga upp fötterna och sitta riktigt bekvämt är mycket mysigt.

  Koppla av med en fåtölj med fotpall

  • Hur får man det riktigt bekvämt i en fåtölj med fotpall?

   Naturligtvis väljer du en modell som du gillar att sitta i, men du kan välja en fåtölj där du dessutom har möjlighet att justera och ställa in den efter dina önskemål. Här på hemsidan ser du vårt utbud, och sedan kan du låta din personliga smak avgöra.
  • Passar en fåtölj med fotpall bäst i vardagsrummet?

   Den är bra att ha där du sitter och tittar på TV, men du kan ha en sådan fåtölj med fotpall i vilket rum som helst där du gärna vistas. En läshörna är helt komplett med en bra golvlampa, hyllor med böcker och en fåtölj med fotpall. Kanske väljer du också att ha ett rullbord jämte fåtöljen med plats för böcker, tidningar och dryck.
  • Är en fåtölj med fotpall i skinnmaterial bäst?

   Tyg andas mer, men det blir lättare fläckar på det. Du kan kombinera din fåtölj med att lägga på ett fårskinn eller en pläd. Läder är lätt att torka av, men det kan bli fläckar från håret om du har för vana att luta dig tillbaka. En fåtölj med fotpall är snygg i alla material, så frågan är vad du trivs bäst med att sitta i. Det är många timmar man tillbringar i sin favoritfåtölj, så välj det som du verkligen gillar.