Resårmadrass & resårbotten

167 st produkter
Kampanj
524224(2).jpg

Letar du efter en bra madrass till din sängram, eller önskar uppgradera din ramsäng, så bör du köpa en resårbotten. Vi har samlat flera varianter av resårmadrasser så att du hitta en som passar dig och dina behov. Välj mellan olika bäddmått och fasthetsgrader för en individuellt anpassad sängkomfort. Hos Trademax köper du billiga resårbotten av hög kvalitet så att du kan sova riktigt gott.

Vanliga frågor om resårbotten & resårmadrass

Madrassen har en stor inverkan på vår sömn. Med en resårmadrass får du en följsam säng med fantastisk komfort. Resårmadrasser är uppbyggda av ett resårsystem med fjädrar vars jobb är att ge stöd och komfort. Fjädrarna hålls på plats med hjälp av separata tygpåsar, vilket gör att varje fjäder betalas enskilt utan att påverka varandra. På så sätt kan den följa kroppens former för en behaglig stabilitet. En bonellmadrass är, precis som en reårmadrass, uppbyggd av ett pocketresår men har ett lite enkalre fjädersystem. Den upplevs därför inte riktigt lika följsam som en resårmadrass och ger generellt en fastare känsla. 

Våra resårmadrasser är tillverkade i slitstarkt tyg och på liggytan finns det dessutom ett stretchtyg som ökar följsamheten ytterligare. Du hittar våra bäddmadrasser i bäddmåtten:

  • 80x200
  • 90x200
  • 120x200
  • 180x200

 

En bäddmadrass är lämplig att lägga i en sängram med ribbotten, eller i en ramsäng som du önskar uppgradera till maximal liggkomfort. Även om madrassen har stor inverkan på din sömnkomfort säger vi dock inte att kvaliteten på ramsängen inte har någon betydelse. För bästa sömnkomfort är kvaliteten på alla delar viktiga. Hos oss kan du därför plocka ihop en individuellt anpassad säng som optimerar din sömnkomfort så att du kan vakna pigg och utvilad varje dag. Vi erbjuder även madrasskydd så att du kan skydda din resårmadrass och hålla den ren och fräsch i många år.

 

Välj rätt resårbotten för dig

Vilken resårbotten som fungerar bäst är väldigt individuellt. Det finns mycket att tänka på när du ska välja en resårmadrass, men det absolut viktigaste är att den passar din egna kroppsform och behov. En avgörande faktor är madrassens fasthet. Väljer du en för mjuk eller för hård resårbotten kommer din sömnkomfort att påverkas i negativ uträckning. Inte allt för sällan påvisas detta i form av ryggvärk. Många svenskar väljer ofta en för mjuk madrass i tron om att denna ska vara behagligare att sova i. Faktum är dock att säng med mjuk madrass kan upplevas skön att ligga i en kort stund, men om du vill sova bekvämt en hel natt så bör du med fördel välja en som är lite fastare. När du ska välja fasthet på din resårbotten kan du använda följande tumregler:

  • Om du har en vikt under 75 kg passar det vanligtvis med en medelfast resårmadrass med pocketfjädrar.
  • Även för dig som väger 75 kg - 95 kg är en resårmadrass med pocketfjädrar ett bra val. För bästa sömnkomfort bör du dock satsa på en med fast fasthetsgrad.
  • Vid vikt på +95 kg blir det allra bäst med multipocketfjädrar, men även en resårmadrass med pocketfjädrar fungerar bra. Fasthetsgrad bör vara fast.

 

Är du osäker på vilket fasthet du bör satsa på så rekommenderar vi dock att du väljer en fast pocketresårmadrass framför en mjukare version. Även om du givetvis väljer resårmadrass efter smak och behag. Behöver du hjälp att välja välja en resårmadrass, eller har andra frågor, så kan du alltid vända dig till vår kunniga och tillmötesgående kundsupport. 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj