Skummadrass

33 st produkter
Kampanj
975382(10).jpg

Med en skummadrass från Trademax får du en ergonomisk madrass som formar sig efter kroppen och är tryckavlastande. Tack vare sina elastiska och följsamma egenskaper fördelar den din kroppsvikt jämnt och ger både bättre blodcirkulation och behagligare sömn. Skummadrasser ger kroppen ett fast stöd, samtidigt som materialen gör att de upplevs mjuka. Skummadrasser har även bra ventilation, och med avtagbara överdrag är det tvättbara och lätta att hålla rena. Tillsammans med en ribbotten passar de utmärkt i en sängstomme, och vips så har du en säng med riktigt bra komfort för nätter med god sömn.

Olika varianter av skummadrass

Våra skummadrasser går att få i 2 olika varianter. Nedan kan du få en överblick över dessa, samt vad de kännetecknas för.

Memoryskum

Memoryskum är ett temperaturkänsligt och viktkänsligt material som ger komfort och ett fantastiskt stöd. Det förhållandevis mjuka materialet formar sig efter din kropp och anpassar sig efter dina rörelser. Skummet har avbelastande egenskaper och ger underbar komfort hela natten.

Kallskum

I jämförelse med memoryskum ger kallskum ett hårdare och fastare stöd. Det högelastiskt materialet ger inte lika känsligt för tryck och värme. På så sätt trycks skummet inte ihop lika lätt som vid memoryskum och den behåller därför sin fasthet länge. Kallskums främsta fördel är materialets ventileringsförmåga som ger madrassen en lång hållbarhet.

 

Så väljer du rätt skummadrass för dig

När du ska välja skummadrass kan du ha som utgångspunkt att fråga dig själv följande:

  • Föredrar du en mjuk eller hård madrass?
  • Blir du lätt varm om natten?

Föredrar du en mjuk madrass så bör du välja en skummadrass med memoryskum. Föredrar du däremot att ligga på ett hårdare underlag, bör du istället välja kallskum.

I erbjuder skummadrasser i olika storlekar, välj mellan:

  • skummadrass 80x180
  • skummadrass 90x200
  • skummadrass 180x200

 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj