Luftmadrass & uppblåsbar madrass

21 st produkter
2270629(1).jpg

För den som inte har plats för ett permanent gästrum, eller ska iväg och campa eller besöka en festival, kan en uppblåsbar madrass vara ett bra alternativ! Med en luftmadrass från Trademax får du en extrasäng som sparar förvaringsutrymme utan att kompromissa med sovkomfort. Våra uppblåsbara madrasser är dessutom lätta och nätta att bära med sig, samtidigt som de är smidiga att lägga undan utan att ta onödig plats. Välj en luftmadrass med praktisk resväska - perfekt att transportera med sig under resan!

Anpassa luftmadrassen efter behov och önskemål

En luftmadrass är en praktisk lösning i många situationer. Hos oss på Trademax hittar du uppblåsbara madrasser i olika storlekar och modeller. Välj mellan luftmadrasser som motsvarar storleken av en enkelsäng eller en dubbelsäng. Våra luftmadrasser är tillverkade i slitstark vinyl med en mjuk och skön sovyta, samt uppbyggda med plats för mycket luft vilket ger hög komfort. Vi erbjuder även luftmadrasser med inbyggd kudde för extra bekvämlighet.

Under kallare årstider kan uppblåsbara madrasser upplevas som kalla. Genom att placera en tunn bäddmadrass eller en filt på madrassen så isolerar du kylan.

 

Inbyggd pump - smidigare blir det inte!

Hos oss på Trademax kan du köpa uppblåsbara madrasser med inbyggd elektrisk pump för snabb uppblåsning och lufttömning. Stretching är en naturlig egenskap hos materialet vinyl. Under första användningen kan din luftmadrass bli mjuk och kräva ytterligare luft för att upprätthålla önskad fasthet. Detta är normalt för de första dagarna av användning. Innan du använder din luftmadrass med inbyggd el-pump första gången, följ nedanstående instruktioner:

  • Fyll madrassen med luft tills den är hård, och låt den stå utan belastning i ca 1-3 timmar. Madrassen kommer att sjunker ihop något. Detta är helt normalt och beror på att trycket i madrassen ökar, töjer sig plasten vilket gör att trycket i madrassen minskar igen och madrassen sjunker ihop. Fyll upp madrassen igen och gör om processen tills plasten töjts ut ordentligt och madrassen håller lufttrycket (kan ta 1-5 gånger).

 

Säkerhetstips

  1. Håll alltid luftmadrassen helt uppblåst vid användning.
  2. Var försiktig så att du inte överhettar pumpen, och undvik att madrassen eller pumpen kommer i kontakt med vatten.
  3. Undvik att vassa föremål kommer i kontakt med madrassen. Ska du sova utomhus? - Var extra försiktig så att madrassen inte placeras på/nära gruskorn.
  4. Stå, gå eller hoppa aldrig på din luftmadrass!
  5. OBS! Pumpa inte i för mycket luft på en och samma gång!
  6. Rengör luftmadrass med mild tvållösning . Använd inte kemikalier.
  7. Undvik att förvara din luftmadrass i direkt solljus, eller i minusgrader.
Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)