Satsbord i trä

58 st produkter
Kampanj
  • Trä
819637(1).jpg

Hos oss på Trademax hittar du praktiska och användbara satsbord i trä som ger dig mycket utrymme när det behövs men som tar liten plats. Satsbord trä är som de ryska dockorna; de små borden passar perfekt in i varandra. Du kan ha dem stående var för sig eller tillsammans som ett längre sammanhängande bord. När du väljer ett satsbord i trä får du den vackra ytan av ett naturmaterial där varje bord är unikt. Föredrar du ett målat satsbord i trä finns det också ett flertal modeller att välja bland.

Praktiska och snygga satsbord i trä

Var kan jag ställa ett satsbord i trä?

Låga satsbord trä har många användningsområden och kan användas som nattduksbord, soffbord eller som sidobord. Vill du ställa ut dem på olika platser i rummet skapar de en harmoni genom att vara lika varandra. Trä är ett material som passar in i alla miljöer och ett satsbord i trä från oss på Trademax blir en vacker och praktiskt detalj.

Vilka fördelar har ett satsbord i trä?

Eftersom du kan ställa borden under varandra tar de liten plats men är lätta att separera. Ett satsbord i trä blir en praktisk lösning när du får gäster och behöver ett större soffbord eller vill låta dina gäster sitta utspridda i rummet. De satsbord trä som du hittar hos oss på Trademax finns i flera storlekar och modeller för att passa i ditt hem.

Hur sköter jag ett satsbord i trä?

Ett satsbord i trä kan torkas av med en fuktig trasa. Har du valt en yta av naturträ kan du pusta upp den med möbelolja för att ge den lyster och skydda den från att torka ut eller blir fläckig. Har du frågor om de satsbord i trä som finns hos oss på Trademax är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Varumärke
Höj och sänkbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Stil
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj