Småbord och brickbord

33Produkter
Våra bästa påsk-deals
Populära filter:
Sortera på

Brickbord och småbord är smarta möbler som gör hemmet både hemtrevligare och mer praktiskt. Ett brickbord kan användas som ett vanligt sidobord att ställa saker på, exempelvis i vardagsrummet eller i sovrummet. Du kan även placera ett vackert stilleben av växter och levande ljus på bordet och använda det som blickfång i rummet. Hos oss hittar du vackra brickbord i bland annat turkost – en fin färgklick till hemmet!

För avlastning och dekoration

Möbler som både är praktiska och dekorativa är de bästa möblerna. Med småbord och brickbord kan du inreda hemmet med växter och vackra prydnadsföremål, eller bara använda bordet som det är och som en avlastningsyta i exempelvis köket eller i hallen. I hallen är ett litet sidobord perfekt att lägga nycklarna på eller ställa en välkomnande blomvas på. Våra brickbord kan även vara passande på balkongen eller i uterummet. Här kan du sätta kaffekoppen en varm sommarmorgon eller tända några ljus när hösten kommer.

Hos oss på Trademax kan du hitta allt du behöver för att skapa en mer hemtrevlig känsla inomhus. Förutom våra funktionella och fina brickbord kan du även hitta mängder av andra praktiska möbler. Kanske letar du efter en bekväm sittmöbel? Eller är du helt enkelt på jakt efter en trevlig present? Hos oss kan du välja bland mängder av trendiga produkter från välkända varumärken. Du har dessutom chansen att handla till ett billigare pris och med gratis frakt!

Filter
Sortera på Populärast
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Funktion
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Våra bästa påsk-deals
Typ
Form
Stil
Utseende
Serie
Färg
Leverans inom 2-6 vardagar