Småbord och brickbord

Visar 829 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

Brickbord och småbord är smarta möbler som gör hemmet både hemtrevligare och mer praktiskt. Ett brickbord kan användas som ett vanligt sidobord att ställa saker på, exempelvis i vardagsrummet eller i sovrummet. Du kan även placera ett vackert stilleben av växter och levande ljus på bordet och använda det som blickfång i rummet. Hos oss hittar du vackra brickbord i bland annat turkost – en fin färgklick till hemmet!

För avlastning och dekoration

Möbler som både är praktiska och dekorativa är de bästa möblerna. Med småbord och brickbord kan du inreda hemmet med växter och vackra prydnadsföremål, eller bara använda bordet som det är och som en avlastningsyta i exempelvis köket eller i hallen. I hallen är ett litet sidobord perfekt att lägga nycklarna på eller ställa en välkomnande blomvas på. Våra brickbord kan även vara passande på balkongen eller i uterummet. Här kan du sätta kaffekoppen en varm sommarmorgon eller tända några ljus när hösten kommer.

Hos oss på Trademax kan du hitta allt du behöver för att skapa en mer hemtrevlig känsla inomhus. Förutom våra funktionella och fina brickbord kan du även hitta mängder av andra praktiska möbler. Kanske letar du efter en bekväm sittmöbel? Eller är du helt enkelt på jakt efter en trevlig present? Hos oss kan du välja bland mängder av trendiga produkter från välkända varumärken. Du har dessutom chansen att handla till ett billigare pris och med gratis frakt!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Funktion
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj