Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 45 produkter
12

Populära filtreringar

Alla har vi kläder som behöver förvaras någonstans. En klädställning är en både praktisk och dekorativ lösning för ändamålet. Med lite kreativitet blir klädställningen ett lyft för ditt hem!

Häng upp dina kläder på en dekorativ klädställning

 • Vilka kläder lämpar sig för en klädställning?

  De allra flesta klädställningar har krokar och/eller stänger för galgar. Du kan välja att endast hänga dina ytterkläder på klädställningen, eller använda den som förvaring till andra plagg som hänger på galge, såsom klänningar, pressvikta byxor eller blusar.
 • Kan jag förvara skor och accessoarer på klädställningen?

  Många av våra klädställningar har både inbyggda hatt- och skohyllor. Ta en titt i vårt sortiment för att hitta den ställning som matchar just ditt behov. Vi har många prisvärda varianter för olika behov. Några nätta, och andra mer rymliga.
 • Vilken klädställning ska jag välja?

  Vilken klädställning du ska välja beror dels på hur mycket utrymme du har, men också på hur mycket kläder du behöver förvara. Hos oss på Trademax finns såväl höga som låga klädställningar i olika stilar. Se efter vilken som passar just ditt hem.
 • Var ska jag placera min klädställning?

  Om du planerar att använda klädställningen för upphängning av ytterkläder placeras klädställningen företrädesvis i hallen, nära ytterdörren för smidig åtkomst. Den är även lämplig i en walk-in-closet för effektiv förvaring av vardagskläder. Hos oss finns klädställningar för alla smaker, och man kan gott placera den synligt som en inredningsdetalj. Många väljer att hänga fram sina allra vackraste plagg, och då kan man gott och väl låta ställningen stå i vardagsrummet.