Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 24 av 250 produkter
1
...
11

Populära filtreringar

Glöm avancerade garderobssystem och unna dig istället en snabb lösning som kan ta hand om mycket kläder direkt! Med snygga klädhängare i olika varianter har du alltid en plats för jackan, väskan och hatten. Klädhängaren passar dessutom minst lika bra i hallen som i sovrummet eller på kontoret. Här kan du välja bland både krokar, hängare, tamburmajorer och mer därtill. Vi har samlat många olika stilar och smarta klädhängare för såväl sovrummet som barnens rum – allt för att du ska hitta något du gillar.

Prydligt hemma med fina hängare

Att kunna hänga upp jackan, väskan eller andra kläder snabbt och lätt kommer förmodligen resultera i en prydligare ordning hemma. Om du inte har krokar och praktiska klädhängare finns risken för ett klädberg på kontorsstolen, eller ännu värre – på golvet. För barnens rum är hängare extra bra eftersom de gör det enklare för barnen att själva ta reda på sina kläder. Här hittar du kreativa varianter på hängare som ser ut som tennisracket eller med en fin text som "Princess" eller "Prince". För hallen har vi riktigt smarta krokar med en svart griffeltavla. Här kan alla i familjen få varsin krok och ni kan då skriva varje familjemedlems namn över krokarna.
Beroende på vilken design du gillar kan du välja bland både traditionella och klassiska hängare men även minimalistiska, moderna och mer utstickande modeller. Vi har samlat populära varumärken som bland annat Scandinavian Choice, ett varumärke som tillverkar riktigt smakfulla produkter i hög kvalitet. Hitta en klädhängare som tilltalar dig och som passar perfekt in i din inredning!