Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 92 produkter
1
...
4

Ett av de mest effektiva stegen för en mer användbar inredning är att sätta upp hängare i hemmet. Med fler förvaringsmöjligheter kommer det inte längre vara krångligt eller jobbigt att hålla ordning och reda. När du sätter upp smarta krokar och snygga korgar här och var har alla saker alltid en plats. För hallen är det såklart lite extra viktigt med hängare och krokar. Då blir det enkelt att hänga upp jackan eller mössan och du slipper leta reda på en galge. Även för sovrummet kan det vara praktiskt med hängare av olika slag.

Hängare i olika varianter

Här kan du välja bland många olika varianter på hängare. Vi erbjuder bland annat långa rader med många krokar men även enstaka eller dubbla krokar. Montera gärna upp en dubbelkrok på insidan av badrumsdörren så kan du enkelt förvara både morgonrock, hårtork eller handduken. Egentligen finns det inget rum som inte behöver hängare och krokar – de är praktiska i alla rum. Inte minst i barnens rum. Här blir det snabbt oreda och röra så se till att underlätta förvaringsmöjligheterna. Med roliga och kreativa krokar blir det kul och enkelt för barnen att hänga upp sin skolväska och sina kläder.

För dig som föredrar att hänga upp kläder på galgar erbjuder vi riktigt stilrena och snygga klädställningar. Här finns plats för många plagg som du kan hänga på display i exempelvis sovrummet. Med en liten hylla längst ner kan du dessutom förvara dina favoritskor. En mindre klädställning är också ett bra tips för dig som gillar att hänga fram dagens outfit kvällen innan.