Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 12 av 12 produkter

Populära filtreringar

Med hjälp en av herrbetjänt får du alltid en bra översikt över din outfit - den kan du nämligen hänga upp dagen innan. Herrbetjänten gör det enkelt att förvara kläderna och förhindrar att de blir skrynkliga. Herrbetjänter har använts under många år och är än idag omåttligt populära. Egentligen är det inte särskilt konstigt – de är snygga och samtidigt väldigt användbara. Lägg, eller häng upp dina kläder så håller de sig skrynkelfria och du får samtidigt en bra koll på dina plagg.

Herrbetjänter för hallen eller sovrummet

Har du också klädesplagg som du gillar lite extra mycket - sådana kläder du helst skulle vilja hängde framme att titta på hela tiden? Med en herrbetjänt kan du göra precis det – hänga fram dina favoritkläder. Vackra kläder kan faktiskt fungera som en inredningsdetalj i exempelvis sovrummet eller i hallen. Förr i tiden var det vanligast att man hängde kavajen eller kostymen på möbeln, men du kan givetvis även hänga upp finklänningen, byxorna eller morgonrocken.

I vårt sortiment av herrbetjänter hittar du mer moderna och minimalistiska varianter, så kallade tamburmajorer. Dessa påminner nästan om träd med små grenar som sticker ut. Här får du plats för både jackor, hattar och halsdukar. Att ställa en herrbetjänt i hallen blir både en vacker och dekorativ detalj samtidigt som möbeln fyller en smart funktion. Hitta en produkt som tilltalar dig och din personliga stil och välj bland många snygga färger. Här kan du välja mellan trendiga favoriter från omtyckta varumärken som bland annat Scandinavian Choice.