Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 6 av 6 produkter

Populära filtreringar

De flesta av oss kan känna igen oss i att inte ha tid att gå omkring och småstäda varje dag. Dessvärre upplever många av oss oreda och stök i hemmet. Men det finns ett enkelt hjälpmedel! Genom att inreda hemmet med smarta inredningsprodukter som bland annat en tamburmajor kan du på ett enklare sätt hålla ordning och reda hemma. När din tamburmajor står i hallen blir det minst lika lätt att hänga upp jackan, väskan och halsduken där som att slänga allt i en stor hög på stolen.

Rymmer mycket men tar liten plats

En stor fördel med tamburmajorer är att de knappt tar någon plats. De är långsmala och får plats både i ett hörn eller mitt i ett rum. Till och med i den minsta hallen får oftast klädhängaren plats. Här kan du sedan hänga upp familjens jackor, flera hattar och smågrejer som halsdukar och mössor. Tamburmajoren ser dessutom stilren och snygg ut och till och med när den är övertäckt med kläder ser det ordningsfullt ut. 

En klädhängare för hall kan både vara en tamburmajor eller krokar, eller varför inte både och? Tamburmajoren passar dessutom utmärkt även i sovrummet där du kan förvara din morgonrock, morgondagens outfit eller slipsar och bälten. Ett annat rum som brukar behöva en klädhängare är barnrummet. Barnens rum är ofta hemmets stökigaste rum men med hjälp av effektiva och smarta klädhängare som en tamburmajor blir det enkelt för barnen själva att hålla ordning och reda. Det går snabbt att hänga upp kläderna på krokarna!