Kampanj
1348587(8).jpg

Galgar är en naturlig del av våra liv. De hjälper oss organisera våra kläder, hålla plaggen snygga samt hänga ut kläder på vädring eller tork. Med andra ord är en galge något vi använder varje dag. Därför behöver en bra galge vara stabil, robust och klara alla möjliga typer av kläder. Hos Trademax hittar du ett stort utbud av galgar som passar alla hem.

Vanliga frågor och svar

Vilka olika galgar erbjuder Trademax?

Hos oss på Trademax kan du hitta ett brett sortiment av galgar för olika behov. Vi har tunna galgar som sparar plats i garderoben, snygga trägalgar, samt byxhängare och kjolhängare till din klädförvaring. Vi erbjuder även olika modeller på klädhängare för de kläder som du vill visa upp.

Vilka fördelar finns det med galgar?

Förutom att galgar hjälper dig hålla ordning och reda i din garderob håller det även dina kläder skrynkelfria. De gör även stor nytta då du enkelt kan se vilket plagg som hänger var. I och med att kläderna inte behöver vikas kan du enkelt organisera din garderob efter behov.

Hur får jag mina kläder att stanna på galgen?

Har du problemet att dina kläder glider ner från galgarna kan det vara så att dina galgar är för små. Med större galgar som kan hålla upp hela klädesplagget ser du till att kläderna håller sig på plats. Det kan även vara bra att kolla på non-slip galgar eller sammetsgalgar. Med flockad yta håller de kläderna på plats.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj