Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 90 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

Med små medel kan du skapa stor skillnad & förändring i din inredning. Här hittar du ett brett sortiment av dekorativa och praktiska krokar för hemmets alla rum. Små detaljer som krokar kan göra inredningen komplett och du kan enkelt sätta din egen prägel. För barnrummet kanske färgglada krokar kan vara passande, medan det i hallen kanske är mer praktiskt med små korgar att kunna lägga vantar och halsduk i. Vad du än är på jakt efter kan du garanterat hitta krokar som passar dina önskemål och inte minst – din inredning.

Kroklist & Klädkrok

Att alltid behöva leta fram en galge för att sedan hänga jackan i en överfull garderob är jobbigt. Se till att göra din inredning mer lättillgänglig och praktisk genom att sätta upp användbara krokar här och var. Förutom att kroklister är som givna i hallen passar de även bra i köket där du kan hänga upp förklädet eller grytvantarna. Här hittar du mängder av olika krokar och hängare, både sådana du monterar upp med en skruv, men även sådana som du enkelt kan hänga över en dörr (perfekt för badrummet där du kan förvara morgonrocken medan du duschar).

Hos oss på Trademax kan du alltid hitta trendig, kvalitativ och praktisk inredning. Här finns allt från snygga och användbara krokar till möbler, vaser och dekorativa kuddar. När det kommer till inredningen hemma är det alltid bra om den både är mysig men samtidigt praktisk. Det ska ju vara bekvämt att leva i sitt hem, därför är det bra att inreda med produkter som underlättar vardagen. Krokar är en sådan produkt!