Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 1 av 1 produkter

Vill du lysa upp din trädgård och skapa en förtrollande effekt? Då är en strålkastare det perfekta alternativet för dig. Men hjälp av en strålkastare kan du belysa olika delar av din trädgård för att ge den en häftig känsla. Hos Trademax hittar du strålkastare som passar alla. Välkommen att bläddra bland vårt breda sortiment.

Vanliga frågor och svar

  • Hur fungerar en strålkastare?

    En strålkastare är en ljuskälla som ger en kraftig koncentrerad belysning av något eller ett område. Ljuskällan utgörs av en halogen eller LED-lampa som ger ett parallellt och stark ljus.
  • Vilken färg ska strålkastarens ljus ha?

    Vilken färg du vill ha på din strålkastare bestämmer du själv. Ska det vara varmt eller kallt ljus, eller kanske till och med en häftig kulör? Idag är det vanligast med färger i varmt ljus, men om du vill matcha resten av din belysning med det är smaksak. Sedan skiljer sig ljusstyrkan mellan olika strålkastare. Är det ett högt föremål du vill lysa upp är det bra att köpa en strålkastare med hög effekt.
  • Var ska jag placera strålkastare?

    Det är fint att belysa sin trädgård med strålkastare på olika ställen. Har du något extra fint som du vill lysa upp är det perfekt att rikta en strålkastare på den. Genom att rikta din strålkastare på träd, buskar eller en fin staty skapar du en magisk känsla i din trädgård.