Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Solstol trä

41 st produkter
Visar 24 av 41 produkter
12

Populära filtreringar

En solstol i trä är det perfekta valet för att koppla av och njuta av soliga dagar i trädgården eller på balkongen. Med sin naturliga skönhet och elegans skapar solstolar i trä en avslappnad och behaglig atmosfär där du kan luta dig tillbaka och njuta av en god bok eller en kall dryck. Hos Trademax hittar du ett brett utbud av solstolar i trä i olika stilar och utföranden, som garanterat kommer att passa just din personliga smak och stil.

Solstol i trä - Perfekt för avkoppling under soliga dagar

Vilken typ av trä är bäst för en solstol?

Det finns flera olika träslag som är lämpliga för solstolar, inklusive teak, akacia, och eukalyptus. Teak är det mest populära valet, på grund av dess höga motståndskraft mot väder och vind, och dess naturliga oljor som skyddar träet mot insekter och röta. Akacia och eukalyptus är också populära alternativ, med hårdhet och hållbarhet som liknar teak, men till ett lägre pris.

Behöver jag underhålla min solstol i trä?

Ja, precis som alla utemöbler i trä behöver din solstol underhållas för att hålla den i gott skick under åren. Du bör rengöra den regelbundet med en mjuk borste och mild tvål och behandla den med träolja för att skydda den mot väder och vind. Det är också en bra idé att förvara din solstol inomhus under vintermånaderna eller täcka den med ett skydd för att förlänga dess livslängd.

Kan jag lämna min solstol i trä utomhus under regn och snö?

Det är inte rekommenderat att lämna din solstol i trä ute under kraftiga regn- eller snöfall, eftersom fukt och kyla kan skada träet över tid. Om din solstol inte kan förvaras inomhus eller täckas, se till att du regelbundet torkar av den med en torr handduk och behandlar den med träolja för att skydda den mot fukt.

Kan jag justera min solstols position?

Ja, de flesta solstolar i trä har justerbar ryggstöd som gör det möjligt att anpassa positionen efter din bekvämlighet. Vissa solstolar kan även justeras för att lägga dig helt platt, vilket ger dig möjlighet att ta en avkopplande tupplur i solen.