Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 21 av 21 produkter
Vilken är den bästa platsen att njuta av sommaren om inte på stranden? Det är inget som slår att koppla av i en bekväm strandstol och titta ut över det glittrande vattnet. Hos Trademax hittar du ett brett utbud av strandstolar i olika färger, material och designs för att passa alla smaker. Med en strandstol från Trademax är du redo att njuta av en dag på stranden medan du lutar dig tillbaka och njuter av solen och havsbruset.

Vilka material finns det på strandstolar hos Trademax?

Hos Trademax hittar du strandstolar i olika material som passar till olika miljöer och stilar. Du kan välja mellan trä, aluminium eller stål, beroende på vad som passar dig bäst.

Kan jag fälla ihop min strandstol för enkel transport?

Absolut! De flesta strandstolar på Trademax är enkla att fälla ihop och tar minimalt med plats när de inte används. Se till att välja en strandstol med ett lättviktsmaterial om du planerar att transportera den ofta.

Kan jag lämna min strandstol utomhus när det regnar?

Det beror på vilket material din strandstol är tillverkad av. Trä och aluminium klarar av att vara utomhus i regn, men se till att torka av dem ordentligt efteråt för att undvika skador. Stål kan rosta om det utsätts för mycket regn, så se till att täcka över din strandstol när det regnar.