Solstolar REA

17 st produkter
535524(6).jpg

BLACK FRIDAY REA på solstolar – perfekta sköna och soliga dagar

Med snygga solstolar kan du skapa dig en mysig oas för sköna och soliga dagar, och inte sällan blir den lilla oasen hemmets populäraste plats. Där kan du umgås med familj och vänner eller själv njuta av den första vårsolen. Trademax har just nu rea på några av sina populäraste solstolar, så passa på att fynda.

Hur väljer jag rätt solstol på rea?

Att välja solstolar är inte alltid så lätt, särskilt som det nu för tiden finns många fina solstolar att välja på. De solstolar som Trademax nu har på rea är perfekta för uterummet och terrassen. De är vackra och stilrena, vilket ger ett exklusivt intryck fast stolarna är billiga. Vissa av våra kunder tycker att de är så snygga att de väljer att inreda vardagsrummet med solstolar som du finner i vår kampanj. Funderar du på att köpa nya solstolar kan det vara bra att först fundera över var du vill placera dem och hur stor plats de får ta upp.

Kan en solstol stå ute när det regnar?

Trademax har solstolar exempelvis i olika träslag, kanske hittar du din drömsolstol på vår rea. Alla Trademax solstolar klarar att stå ute även då det regnar. Men vill du att de ska hålla så länge som möjligt måste du plocka in dem på vintern och förvara dem i ett torrt förråd. Vår kundsupport delar gärna med sig av tips på hur du bäst sköter om dina solstolar så att du kan njuta av dem i många säsonger.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Leverans 2-6 vardagar
REA