Solstol teak

4 st produkter
  • Teak
1736355(1).jpg

En solstol i teak är ett elegant och praktiskt val för din trädgård eller balkong. Teak är ett av de mest hållbara träslagen som finns, och dess naturliga oljor skyddar träet från insekter och röta. Solstolar i teak har en naturlig skönhet som blir vackrare med tiden, och dess elegans och stil passar in i alla trädgårdsinredningar. Hos Trademax hittar du ett stort urval av solstolar i teak, som garanterat kommer att ge dig en avkopplande stund i solen.

Solstol Teak - För en avkopplande stund i trädgården

Vad är fördelarna med en solstol i teak?

Teak är ett mycket hållbart och tåligt träslag som är resistent mot väder och vind. Dess naturliga oljor skyddar träet från insekter och röta, vilket gör att solstolar i teak har en lång livslängd. Dessutom har teak en unik naturlig skönhet och elegans, som blir vackrare med tiden.

Behöver jag underhålla min solstol i teak?

Ja, precis som alla utemöbler i trä behöver din solstol i teak underhållas för att hålla den i gott skick under åren. Du bör rengöra den regelbundet med en mjuk borste och mild tvål och behandla den med teakolja för att skydda den mot väder och vind. Det är också en bra idé att förvara din solstol inomhus under vintermånaderna eller täcka den med ett skydd för att förlänga dess livslängd.

Vilken typ av kudde rekommenderas för min solstol i teak?

Det bästa valet av kudde för din solstol i teak är en kudde som är gjord av ett vattenavvisande och UV-resistent material. Välj en kudde som passar storleken på din solstol och som kompletterar dess stil och färg.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Materialval (1)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)