Möbelskydd till utemöbler

Visar 146 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

I den här avdelningen hittar du praktiska och snygga möbelskydd och möbelöverdrag. Även om våra utemöbler håller en hög kvalitet och är avsedda för utomhusbruk, rekommenderar vi alltid att du skyddar möblerna med ett möbelskydd när de inte används. På så sätt håller den lyxiga utesoffan, dina loungemöbler och utebord många och långa sommardagar. Ta hand om dina utemöbler och investera i ett möbelskydd. På Trademax hittar du allt du behöver för att bevara dina utemöbler; från dynlådor och överdrag till träolja och plastrengöring. 

Bevara möblerna med möbelskydd

Utemöbler från Trademax är givetvis framtagna och anpassade för att klara alla väder och testade för att klara våra hårda kvalitetskrav. Trots det är det alltid klokt att skydda dina utemöbler med möbelskydd under perioder när de inte används. Det förlänger inte bara livslängden på produkterna, utan minskar också behovet av rengöring ytterligare. Många av våra möbelskydd är tillverkade i vattenavvisande material som PVC och polyester, och skyddar möblerna mot såväl regn och sol som smuts och luftföroreningar. Hos oss hittar du bland annat hammockskydd, dynboxar, möbelöverdrag och möbelskydd i olika storlekar.

På samma sätt som bilen behöver servas och torr hud behöver smörjas in, behöver även dina utemöbler av trä underhållas med jämna mellanrum för att de ska hålla länge. Solens UV-strålar samt regn och föroreningar i luften sliter annars snabbt på ytan. En gång om året bör möblerna gås igenom. Använder du möbelskydd och sätter möblerna under tak på vintern kan du förlänga intervallen något.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj