Picknickbord barn

5 st produkter
130955(18).jpg

Vädret är varmt, solen skiner och det är dags för en picknick! Men för att göra den riktigt komplett behöver du ett picknickbord som passar hela familjen, inklusive barnen. På Trademax hittar du ett stort utbud av picknickbord för barn i en mängd storlekar och stilar. Från klassiskt trä till roliga och färgglada former, vi har det bästa picknickbordet för dina barn och deras vänner. Så samla hela familjen och njut av en härlig dag utomhus med ett picknickbord från Trademax!

Hur stora är picknickborden för barn på Trademax?

Storleken på picknickborden för barn på Trademax varierar beroende på modell. Vi har både mindre och större picknickbord att välja mellan, så du kan hitta det som passar bäst för dina barn och deras vänner. Kontrollera specifikationerna på det picknickbord du är intresserad av för exakta mått.

Hur skiljer sig picknickbord för barn mot ett klassiskt picknickbord?

Picknickbord för barn skiljer sig från vanliga picknickbord på ett antal sätt. De är ofta mindre i storlek för att passa för barn, och de har också en lägre höjd för att vara mer lämpliga för deras längd och komfort. Picknickbord för barn är också ofta tillverkade med färgglada material och former för att locka barns intresse. De är också robusta och hållbara för att klara av lek och rörelse. Så om du vill ha en plats för dina barn att njuta av utomhusaktiviteter, är Trademax picknickbord för barn ett fantastiskt köp!

Varför ska jag köpa ett eget picknickbord till mina barn?

Barn behöver ett eget picknickbord för att de ska ha en egen plats för att njuta av utomhusaktiviteter såsom picknickar, lek och äta måltider. Ett eget picknickbord för barn ger dem också en känsla av självständighet och ansvar, samtidigt som det är anpassat efter deras storlek och behov.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)