Runda parasoll

Visar 37 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på
  • Rund

Har Trademax runda parasoll som även passar tillriktigt stora bord?

På Trademax har vi ett brett sortiment av runda parasoll iflera olika storlekar, däribland även sådana som fungerartill större bord.

Medföljer parasollfot till alla runda parasoll?

Vad som ingår och inte ser olika ut för olika produkter.Därför rekommenderar vi dig att alltid kontrollera huruvidaen parasollfot ingår eller om den måste köpas till. Har dufrågor är du förstås alltid varmt välkommen att kontaktavår kundtjänst som mer än gärna hjälper till.

Vilket material är ett runt parasoll gjort av?

Parasoll är i regel tillverkade av kraftiga och slittåligatyger som tål att stå utomhus och som inte blir förstördaav vare sig regn, vind eller stark sol. Här på Trademaxhittar du runda parasoll av tyg i olika färger ochmodeller, både i klassisk design och i mer trendigautföranden.

Finns det runda parasoll för väggmontage?

Ja, på Trademax erbjuder vi runda parasoll för bådeväggmontage och fristående placering på mark. Väggmontagekan till exempel vara bra på en balkong eller annat utrymmedär det finns begränsat med plats. Alla våra rundaparasoll, oavsett modell, går att beställa både billigt ochenkelt på nätet, och samtliga modeller är tillverkade avhögsta möjliga kvalitet.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form (1)
Funktion
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj