Parasollfot

58 st produkter
971957(1).jpg

En behaglig plats i skuggan är alltid bra att ha vid härligt trädgårdsliv eller lata dagar på balkongen. Med en stabil, rejäl och flyttbar parasollfot hålls både parasollet och skuggan på plats, även när det blåser.

En bra parasollfot håller skuggan på plats

Hur tung parasollfot?

Det beror på hur stort parasollet är. Till ett lite mindre och lättare parasoll duger det fint med en parasollfot som också väger lite mindre. För större parasoll krävs det dock att foten är lite tyngre för att den ska kunna hålla parasollet på plats. En enkel tumregel är att ju större parasolldiametern är, desto tyngre fot behöver du.

Passar alla parasoll till samma parasollfot?

Nej, det är inte säkert. Olika parasollfötter kan vara anpassade efter olika diameter på såväl själva parasollet som parasollets stång, även om vissa justeringar oftast kan göras. Ett tips är därför att först kolla hur bred stången på ditt parasoll är, och sedan köpa en fot som är anpassad efter just det måttet. Tänk också på själva parasolldiametern!

Parasollfot - med eller utan hjul?

En parasollfot med hjul undertill är smidig om du enkelt vill kunna flytta på parasollet från en plats till en annan. Vet du att ditt parasoll ska stå på samma ställe kan det kännas mer stabilt att ha en parasollfot utan hjul.

Är det säkert att köpa en parasollfot online?

Absolut. På trademax.se finner du flera snygga och praktiska parasollfötter, av hög kvalitet och till bra priser. Hitta din favorit i gjutjärn, betong eller kanske sten - och beställ din nya parasollfot billigt, säkert och smidigt online!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar