Parasollfot

113 st produkter
Kampanj
1395542(3).jpg

En bra parasollfot håller skuggan på plats

En behaglig plats i skuggan är alltid bra att ha vid härligt trädgårdsliv eller lata dagar på balkongen. Med en stabil, rejäl och flyttbar parasollfot hålls både parasollet och skuggan på plats, även när det blåser.

Hur tung bör en parasollfot vara?

Det beror på hur stort parasollet är. Till ett lite mindre och lättare parasoll duger det fint med en parasollfot som också väger lite mindre. För större parasoll krävs det dock att foten är lite tyngre för att den ska kunna hålla parasollet på plats. En enkel tumregel är att ju större parasolldiametern är, desto tyngre fot behöver du.

Passar alla parasollfötter till alla parasoll?

Nej, det är inte säkert. Olika parasollfötter kan vara anpassade efter olika diameter på såväl själva parasollet som parasollets stång, även om vissa justeringar oftast kan göras. Ett tips är därför att först kolla hur bred stången på ditt parasoll är, och sedan köpa en fot som är anpassad efter just det måttet.

Bör man ha en parasollfot med eller utan hjul?

En parasollfot med hjul undertill är naturligtvis smidig om du enkelt vill kunna flytta på parasollet från en plats till en annan. Vissa upplever dock att en fot utan hjul är något stadigare.

Kan jag köpa en parasollfot online?

Absolut. Här på trademax.se finner du en mängd snygga och praktiska parasollfötter, av hög kvalitet och till bra priser. Hitta din favorit i gjutjärn, betong eller kanske sten - och beställ din nya parasollfot billigt och smidigt online!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Med hjul
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Avtagbar klädsel
Hopfällbar
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj