Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 1 av 1 produkter

Inred din balkong med ett dekorativt och praktiskt balkongparasoll från oss på Trademax. Ett parasoll till balkong gör att du kan få välbehövlig skugga, men också lite insynsskydd på din balkong. Ett stabilt parasoll på balkongen gör det inte bara skönare att sitta ute under heta sommardagar, det hjälper dig även undvika de farliga strålarna som direkt sol innebär. Balkongparasollet skyddar även de dagar då regnet hänger i luften och temperaturen är så pass behaglig att du ändå vill sitta utomhus och ta en fika eller bara få lite frisk luft. Ett parasoll på din balkong kan också ge dig välbehövlig skugga inomhus genom att det går att flytta och vinkla.

Skapa skugga och svalka med balkongparasoll

 • Vilka fördelar finns med ett balkongparasoll?

  De stilrena parasoll balkong som du hittar hos oss på Trademax tar inte mycket plats eftersom de har en rak del och därför kan ställas direkt mot en vägg. Du utnyttjar på det sättet ytan din balkong på ett optimalt sätt och får den skugga som behövs för en trivsam stund.
 • Hur kan jag ställa mitt balkong parasoll?

  De flesta parasoll för balkong som finns i Trademax sortiment är halvrunda och kan kompletteras med en parasollfot så att du kan ställa det nära väggen med ett bord eller en sittgrupp under. Parasollstången kan också placeras i bordets mitt om du har ett balkongbord som är anpassat för balkongparasoll.
 • Tål mitt balkongparasoll regn?

  Eftersom våra eleganta parasoll till balkong är stabila och lätta att rengöra kan du ha det stående ute i alla väder. De balkongparasoll du hittar hos oss på Trademax är tillverkade av UV-resistent polyester som inte bleknar. För att det ska stå emot regn bör du behandla det med vattenbeständig spray.
 • Hur fäller jag upp mitt parasoll till balkong?

  För att göra det enkelt att fälla upp och ner ditt balkongparasoll finns det en vevmekanism som gör det behändigt att använda. Många parasoller levereras omonterade och med enkla instruktioner blir det lätt att montera upp ditt balkong parasoll.