Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Strandparasoll

12 st produkter
Visar 12 av 12 produkter

De flesta längtar efter sol och bad. Picknick och lek vid stranden ger avkoppling och extra D-vitaminer från solens strålar. Ska det bli riktigt lyckat behöver man ändå komma undan och få lite skugga. Vi på Trademax har de solparasoller som gör dagen helt lyckad. Du kan krypa under parasollet och få en stunds skugga och skydd från vinden. De strandparasoller du hittar hos oss går dessutom att vinkla så att du inte behöver flytta dig när solen rör sig. Ett solparasoll passar lika bra vid poolen som vid stranden eftersom det både går att sticka ner i sanden och att sätta i parasollfot.

Strandparasoll ger skydd och svalka

  • Vilka fördelar har ett strandparasoll?

    De strandparasoll som du hittar hos oss på Trademax är enkla att packa med när du ska ut till stranden eftersom de är lätta och hopfällbara. Du kan placera, fälla upp och vinkla efter behov. Strandparasoller ger skugga och gör att du markerar din egen plats på stranden. Sol och bad är bra både för humör och hälsa och med ett strandparasoll kan du också få svalka och skugga.
  • Skyddar ett strandparasoll mot UV-strålar?

    Många av de strandparasoll som du hittar hos oss på Trademax är tillverkade av blekfri polyester som skyddar mot UV-strålar. Tyget skyddar också mot vind och blir en skön plats att vila på under dagen. Vill du ligga under strandparasollet och läsa en bok, slumra till eller använda det när det är dags för lunch får du en lugn och trivsam plats.
  • Hur stort strandparasoll ska jag välja?

    Det är skönt med ett stort strandparasoll om ni är flera som ska använda det, men du kan också välja att ha ett par mindre parasoll och sätta upp på stranden. Har du frågor om de strandparasoll som finns hos oss på Trademax är du alltid välkommen att kontakta oss på vår kundtjänst.