Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 6 av 6 produkter
Vill du skydda ditt parasoll från väder och vind? Då har du kommit till rätt ställe! På Trademax hittar du ett brett utbud av parasollskydd som passar de flesta storlekar och modeller. Våra parasollskydd är tillverkade av högkvalitativa material som skyddar ditt parasoll från regn, sol och smuts, vilket förlänger dess livslängd. Med rätt parasollskydd kan du förvara ditt parasoll på ett optimalt sätt för lång livslängd.

Kan jag använda samma parasollskydd för olika storlekar på parasollet?

Nej, det är viktigt att välja rätt storlek på parasollskyddet för att det ska passa ditt parasoll. Våra parasollskydd finns i flera olika storlekar så se till att mäta ditt parasoll noggrant för att välja rätt storlek på parasollskyddet. Om du är osäker på vilken storlek du behöver är du välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper de dig gärna!

Vilket material är bäst för ett parasollskydd?

Det beror på personliga preferenser och på var du bor. Om du bor i ett område med mycket regn och fuktighet kan det vara bra att välja ett parasollskydd tillverkat av vattentätt material som PVC eller polyester. Om du bor i ett soligt område kan du istället välja ett material som skyddar mot UV-strålning för att förlänga livslängden på ditt parasoll.

Hur förvarar jag mitt parasollskydd när det inte används?

För att förlänga livslängden på ditt parasollskydd är det viktigt att förvara det på rätt sätt när det inte används. Förvara parasollskyddet torrt och rent, helst inomhus eller i en förvaringslåda utomhus. Förvaring av parasollskydd i direkt solljus kan bleka och skada materialet på lång sikt.