Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 24 av 39 produkter
12

Med ett hängparasoll eller frihängande parasoll kan du skapa ett extra uterum som är skyddat från solen. Ett frihängande parasoll ger dig en flexibel plats där du kan ställa matbord eller trädgårdsmöbler utan att besväras av parasollfoten. Ett hängparasoll böjer sig mjukt över den plats du vill skydda och ger en luftig och levande känsla. Hos oss på Trademax hittar du ett stort utbud frihängande parasoll som passar på din uteplats eller altan. De ger den skugga som behövs för att sitta ute och äta eller umgås både varma dagar och dagar med ett lätt regn.

Vanliga frågor och svar

  • Vilka fördelar har ett hängparasoll?

    Med ett av de praktiska och snygga hängparasoll som du hittar hos oss på Trademax kan du utnyttja hela parasollets skugga och skydd utan att behöva hålla dig nära parasollfoten. Du kan rikta ditt frihängande parasoll åt det håll där det bäst behövs och vinkla för att slippa störande sol. Med ett frihängande parasoll kan du skapa en trivsam matplats eller uteplats för avkoppling.
  • Hur fäller jag upp ett hängparasoll?

    Ett frihängande parasoll fäller du enkelt upp och ner med hjälp av den praktiska vevmekanismen. Parasollets väv är tillverkad av polyester som skyddar mot skadlig UV-strålning och skapar en behaglig atmosfär. Genom att parasollfoten står en bit ifrån själva parasollet får du extra generös skugga och ett behagligt tak som också skyddar om det skulle komma en regnskur medan du sitter och äter.
  • Hur stor fot behöver jag till ett frihängande parasoll?

    Ju större parasoll du har desto större fot behöver du för att hålla ditt hängparasoll stadigt på plats. Om det blir stark vind är det alltid bra att fälla ner ditt frihängande parasoll så att det inte blir ett vindfång. Har du frågor om vilken parasollfot som passar till ditt hängparasoll är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundtjänst.