Hoppborg, slip n slide & waterslide

3 st produkter
1800134(12).jpg

Vattenglidbana, vattenrutschkana, Slip ´N Slide eller vattenslide. Ni vet vad man säger, kärt barn har många namn. Med en hoppborg från Trademax kan dina barn njuta av sommarens alla varma dagar på ett roligt sätt.

Vanliga frågor och svar

Vad ska man tänka på när man använder en waterslide?

Tänk på att gräset ska vara relativt nyklippt. Det är även viktigt att ta bort eventuella stenar, kottar eller pinnar som kan ligga under banan. Förutom att det gör ont att glida på dem finns även risken att de förstör banan. Det är också viktigt att tänka på säkerheten när du åker, samt hålla uppsyn över barnen när de leker på vattenbanan.

Vad kan man göra i en hoppborg med rutschkana?

Hoppborgen låter barnen leka och ha skoj tillsammans. Barnen kan hoppa, gömma sig och åka rutschkana. Bara deras fantasi sätter stopp för vad de kan hitta på i hoppborgen. Låt barnen njuta av lek och stoj i deras egna vattenpark.

Vilka är fördelar finns det med en uppblåsbar hoppborg med vatten?

Förutom ett roligt sätt att svalka sig under varma sommardagar kan du med våra hoppborgar kombinera en mängd roliga aktiviteter. Med en water slide har du inte bara en hoppborg utan även uppblåsbar pool och vattenrutschkana. Perfekt för barn som vill leka och bada samtidigt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar